Top branduri de parfumuri preferate de romance! Tie ce arome iti plac?

women_perfumeCu siguranta nu iti lipseste niciodata parfumul din geanta, fiind unul dintre cele mai importante accesorii ale tale.

La fel ca noi, probabil ca si tu iti alegi parfumul cu grija, astfel incat sa te reprezinte.

Potrivit Sole Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion si de infrumusetare, romancele prefera parfumurile dulci care denota eleganta si feminitate si isi aleg aromele in functie de brandul producator.

Se pare ca doamnele din Romania femeile cheltuiesc, in medie, 200 lei pentru un parfum de cel putin 50 ml si se indreapta catre note de varf dulci, atent imbuteliate in sticlute delicate care poarta semnatura marilor parfumieri.

In topul brandurilor preferate de romance se afla parfumurile create de catre producatorii francezi si italieni, precum Christian Dior, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Versace si Yves Saint Laurent.

Parfumurile semnate Nina Ricci se afla printre cele mai vandute produse, intrucat acestea prezinta forme elegante si ultra feminine. In topul preferintelor pentru acest brand, se afla parfumul Ricci Ricci, un sinonim pentru stil si femininate prin notele sale florale de garoafa, gardenie, iris si bujor.

Acum ca am aflat tendintele generale, vrem sa stim si parfumul tau preferat!

Sole_parfumuri_infografic

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *