Rujurile rosii, preferatele romancelor! Si tu il porti?

Stiai ca nuanţa de ruj se alege în funcţie de personalitatea celei care îl poartă si inainte de achiziţie, româncele iau în calcul brandul şi compoziţia rujurilor?

Potrivit Sole Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumuseţare, ţinând cont de culoarea pe care şi-o aleg pentru rujuri, româncele arată că sunt femei puternice, încrezătoare în forţele proprii şi dornice de recunoaştere.

Un accesoriu clasic şi atemporal, plin de simbolism, rujul roşu reprezintă cea mai bună alegere pentru femeile care  vor să-şi etaleze siguranţa de sine şi feminitatea. Purtat de figuri emblematice de-alungul timpului şi disponibil în zeci de nuanţe, rujul roşu este varianta preferată de majoritatea româncelor.

Din punct de vedere psihologic, roşul este o culoare care emană căldură, energie pozitivă şi motivaţie, indiferent de modul în care este purtat: prin haine, cosmetice ori încălţăminte. De asemenea, studiile au arătat că roşul este culoarea care stârneşte emoţiile şi accentuează puterea sentimentelor.

Dincolo de aceste aspecte, indiferent de personalitatea femeii care îl poartă, rujul roşu ajută la accentuarea încrederii în sine şi a sentimentului de putere. Astfel, o nuanţă corect aleasă va capta atenţia interlocutorilor nu doar asupra chipului femeii, ci şi asupra discursului acesteia. Femeia care poartă un roşu aprins este o femeie îndrăzneaţă şi pregătită să cucerească lumea, pe când nuanţele de corai se adresează femeilor cu un puternic spirit de aventură.

Potrivit Sole Luxury Boutique, în topul vânzărilor de rujuri, nuanţele de roşu se situează pe primul loc, având un avans semnificativ faţă de alte culori disponibile în oferta producătorilor de cosmetice.

Româncele care vor să-şi scoată în evidenţă latura mai jucăuşă şi tinereţea pe care o deţin, apelează cu regularitate la culori mai deschise, precum roz. Pe de altă parte, nuanţele pale sau neutre, atrag atenţia doamnelor şi domnişoarelor mai puţin pretenţioase, însă extrem de încrezătoare în aspectul lor fizic.

Criteriile de care ţin cont femeile atunci când îşi aleg nuanţa potrivită

„De regulă, când vine vorba de cosmetice şi produse de îngrijire, femeile aleg în funcţie de brand. Acest lucru se aplică şi în cazul rujurilor, unde Guerlain, Yves Saint Laurent şi Christian Dior sunt cei mai căutaţi producători”, a declarat Angela Ţiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a Sole.

Cu toate acestea, reprezentanta companiei a adăugat că decizia de achiţie este dictată şi de rezistenţa pe care o promite produsul. Astfel, un ruj care îşi va păstra culoarea pentru o mai lungă perioadă din zi va fi ales în detrimentul altor produse. În plus, un alt criteriu de care româncele ţin cont este compoziţia rujului. În acest sens, cel mai mare succes îl înregistrează cele care conţin în formula lor nutrienţi pentru o hidratare intensă şi de lungă durată.

SOLE_Rujurile rosii

Despre Sole

Sole comercializează o gamă largă de parfumuri, cosmetice, genţi, ochelari, gadgeturi, telefoane şi accesorii tech de lux. Printre brandurile prezente în magazinele Sole se numără Bvlgari, Dolce&Gabbana, Lalique, Jean Paul Gaultier, Calvin Klein, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Gucci, Hugo Boss, Marc Jacobs, Givenchy, Guerlain, Burrbery, Cacharel, Carolina Herrera, Cartier, Thierry Mugler, Paco Rabanne, Ray Ban, Ralph Lauren, Juicy Couture, Armani, Prada, Escada, Roberto Cavalli, Clinique, dar şi branduri exclusiviste precum Creed, Tom Ford, Costume National sau Bond No. 9.

Produsele pot fi achiziţionate atât prin intermediul magazinului online, cât şi direct în magazinele din Bucureşti, Cluj-Napoca sau Nunberg, Germania.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *