Misty, Radu Sîrbu de la O-zone, Ana Pîrvulescu și Ioana Ginghină s-au răsfățat la o clinică de înfrumusețare! Ce proceduri și-au făcut vedetele

DR Gregorian si Ana Pirvulescu

Misty, Radu Sîrbu de la O-zone, Ana Pîrvulescu și Ioana Ginghină s-au răsfățat, recent, la o clinică de înfrumusețare din Capitală unde și-au făcut proceduri și tratamente revoluționare.

Alexandra Pavel – Misty, Radu Sîrbu de la O-zone și soția lui, Ana Sîrbu, Ioana Ginghină, Ana Pîrvulescu, actrițele Fulvia Folosea și Cristina Briciu, Silvana Rîciu și  câțiva bloggeri s-au numărat printre vedetele prezente la evenimentul “Frumoasă ca primăvara” organizat de Clinica Gregorian din Capitală, miercuri, 26 februarie.

Managerul clinicii, Dr Andrei Gregorian, împreună cu specialiștii clinicii, le-au oferit vedetelor și bloggerilor o zi de neuitat! Pe parcursul a câtorva ore, acestea au avut posibilitatea de a se răsfața cu tratamente și proceduri extraordinare cum ar fi Mezoterapie, PRX T-33, Needeling sau Mezotox realizate de specialiștii clinicii, printre ei numărându-se Dr. Firass Obeidat, medic specialist în chirurgie plastică, reconstructivă și estetică, și Dr. Mansour Walaa, medic specialist în chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și estetică.

DSC06612

“PRX – T33 este o biorevitalizare fără ace. Este o procedură nedureroasă, n-are nicio perioadă de recuperare, durează 10-15 minute, oferă o tonifiere palpabilă imediată și este 100% sigur. Se poate folosi atât la nivelul feței, gâtului, decolteului, și chiar și mâinilor. Nu este necesară nicio cremă anestezică, niciun fel de anestezie, pur și simplu se aplică substanța pe față, se lasă puțin să acționeze, după care se îndepărtează. Practic, se duce primul strat de piele. După curățarea tenului se folosește o cremă hidratantă. Rezultatele încep să apară după prima ședință. PRX T33, Mezoterapie, Needeling sau Mezotox se efectuează fără niciun fel de anestezie, sunt minim invazive. Ele se pot efectua în orice anotimp”, spune Dr. Andrei Gregorian, managerul Clinicii Gregorian.

Ioana Ginghina - foto Andrei Bordei

Mai mult, în cadrul evenimentului, Alexandra Pavel – Misty, Radu Sîrbu de la O-zone și soția lui, Ana Sîrbu, Ioana Ginghină, Ana Pîrvulescu, Silvana Rîciu și actrițele Fulvia Folosea și Cristina Briciu, împreună cu alți bloggeri, nu au primit  informații prețioase despre proceduri și produsele folosite, doar de la specialiștii clinicii, ci și de la unul din reprezentanții companiei, Laurențiu Catz, ce a furnizat produsele pentru realizarea tratamentelor, fiind și el prezent la fața locului.

foto andrei bordei (3)

“Conceptul de biorevitalizare fără ace prin tratamentul complet inovativ PRX-T33 constă în combinarea modulată de acid tricloracetic (TCA) cu hidroxen peroxid (H2O2) la un nivel foarte precis de ph. Cele 2 substanțe acționează la nivel celular, oferind beneficii nemaîntalnite, dar cel mai important fără a cauza efect caustic asupra pielii. Descoperirea constă în transformarea TCA-ului dintr-o substanță caustică folosită pentru îndepărtarea straturilor pielii, într-un produs biorevitalizant care acționează strict la nivel tisular.

foto andrei bordei (1)

Componentele principale ale PRX-T33 sunt acidul tricloracetic (TCA 33%), hidrogen peroxid (H2O2), acid kojic.  Indicațiile principale sunt: pielea lipsită de fermitate (față, gât, decolteu, mâini, sâni), cicatrici, vergeturi, melasma și hiperpigmentari.

Dr Gregorian si Silvana Riciu foto Andrei Bordei

Acest tratament are efect sinergic împreună cu micro-needlingul, laserul fracțional sau radiofrecvență și se mai poate asocia cu fillerele pe bază de acid hialuronic, fire resorbabile, mezoterapie injectabila sau PRP.

Avantaje PRX-T33:

  • simplu de realizat pentru doctor
  • ușor de suportat de pacient
  • fără ace
  • tratamentul poate fi realizat oricând pe parcursul anului, nu există risc fotosensibilizant
  • ărisc de frosting
  • tratament rapid, poate fi efectuat în 10 – 15 minute
  • fără întreruperea activităților sociale în perioada tratamentului

Dr gregorian si Misty - foto - andrei bordei (5)

Terapiile avansate pentru regenerarea și reîntinerirea pielii prin sistemul automat cu micro-ace (microneedling).

DR Firass Obeidat si Misty - foto Andrei Bordei

Cu ajutorul unui dispozitiv asemenea unui stilou în vârful căruia atașăm un cap cu ace foarte fine, la care setam o viteză și adâncime de penetrare putem realiza o stimulare masivă a sintezei de elastină și colagen.

Dr Andrei Gregorian - Ana Pirvulescu -foto - andrei bordei (1)

Suplimentar putem adauga substanțe cu rol specific pentru potențarea rezultatului și obținerea unui efect sinergic”, spune Laurențiu Catz, Director vânzări CD Beauty System.

Foto: Andrei Bordei

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *