Liber la epilarea definitiva pe timpul verii! Iata ce avantaje are!

media_143695132656853900Desi pe perioada sezonului cald, fotoepilarea este interzisa, iata ca industria estetica a venit cu o solutie care permite aceasta procedura si pe perioada verii!

La clinica Elos veti gasi aparatul Elysion, care functioneaza cu laser dioda, unul dintre cele mai eficiente lasere impotriva firelor de par nedorite, complet sigur pentru pielea bronzata sau care urmeaza sa fie expusa la soare. Lungimea de unda a laserului permite realizarea de tratamente sigure si cu rezultate excelente pentru orice zona a corpului, fiind exclus riscul aparitiei de arsuri la nivelul epidermei sau de hiperpigmentatii.

Laserul dioda este complet sigur cu pielea bronzata si permite expunerea la soare chiar si imediat dupa tratament. In plus, aparatul este prevazut cu un sistem de racire, care asigura toleranta la tratament chiar si pentru cele mai delicate zone (inghinal si axila). Sedintele de epilare se realizeaza simplu si rapid, iar dupa numai prima sedinta veti observa o reducere a firelor de par nedorite cu aproximativ 30%. Incercati cu incredere si bucurati-va de o piele fina vara aceasta!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *