Iti cade parul? Vezi de ce si cum poti impiedica asta!

o-LOSING-HAIR-facebookCaderea parului este o problema destul de frecventa in zilele noastre. Fie ca vorbim despre stresul cotidian, alimentatie sau produse de ingrijire folosite incorect si in exces, toate acestea au grave repercusiuni asupra podoabei noastre capilare. Exista, cu siguranta o sumedenie de sfaturi care vin in directia asta, care mai de care mai complicate, insa la final observam ca rezultatul este acelasi. Parul cade, si tot cade si parca nu mai avem nicio iesire din situatia asta.

Primul lucru pe care ar trebui sa-l facem este sa ne adresam unui medic dermatolog. „Exista, desigur, o sumedenie de motive pentru care ajungem in situatia de a ne pierde podoaba capilara. Fie ca vorbim despre sarcina, fie ca avem un regim alimentar sarac in proteine sau poate o tiroida prea lenesa, acestea sunt numai o parte dintre motivele care ne duc in aceasta situatie”, explica medicul dermatolog, Filis Demirgean, specialist Elos Skin & Laser Center.

Si daca tot am prins specialistul, de ce sa nu vedem exact care este solutia. Ca sa pornim lupta impotriva caderii parului, trebuie sa ne facem o idee generala despre problema pe care o avem.

„In prima faza trebuie sa facem o consultatie cu FotoFinder. Noul program face posibila documentarea si cuantificarea digitala a pierderii parului cu o precizie fara precedent.Toti parametrii esentiali de crestere si pierdere a parului sunt calculati automat, rapid, fara durere si cu precizie. Spre deosebire de alte sisteme de analiza a parului FotoFinder Trichoscale are proprietati aditionale si functii de masurare optima.”, explica specialistul Elos Skin & Beauty Center.

Ce face mai exact: calculeza numarul firelor de par si le masoara densitatea.

Cel de-al doilea consta in stimularea cresterii parului. Un tratament eficient pentru regenerarea podoabei capilare este Mezoterapia de la Filorga. „Pentru stimularea metabolismului celular Mezoterapia este alegerea potrivita”, explica medicul dermatolog. Produsul este, de fapt, un cocktail de revitalizare, care contine

14 vitamine (A, B, C, E) care stimuleaza functiile vitale ale celulelor, 24 aminoacizi care stimuleaza productia de proteine (elastina, colagen), 6 coenzime responsabile cu catalizarea reactiilor biochimice ale tesuturilor, 5 acizi nucleici bazici care activeaza comunicarea intercelulara, 4 minerale care previn si actioneaza asupra deficientelor pielii, 2 antioxidanti meniti sa capteze radicali liberi.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *