In luna martie, descopera definitia frumusetii adevarate!

Vizual DoveMartie este luna in care sarbatorim femeia si frumusetea feminina. Desi este perioada in care ar trebui sa ne simtim mai frumoase ca niciodata, de cele mai multe ori ne lasam influentate de stereotipurile impuse de societate. In acest sens, Dove isi propune sa schimbe modul in care este definita frumusetea printr-o initiativa dedicata, organizata pe parcusul lunii martie.

Conform definitiei din dictionar “frumusetea” este “insusirea a ceea ce este frumos”, iar “frumos” este un adjectiv care defineste, printre altele, o persoana/un obiect care place pentru armonia liniilor, miscarilor, culorilor; care are valoare estetica; care trezeste admiratia din punct de vedere moral”. O definitie generala, dar care este nuantata de peisajul mediatic, de stereotipurile de frumusete promovate de societatea actuala. Astfel, frumusetea ajunge sa fie considerata de majoritatea dintre noi inaccesibila, iar eforturile de a atinge frumusetea ideala ajung sa fie o sursa de anxietate. De aceea doar 3% dintre femeile din Romania se descriu ca fiind frumoase.

Dove este primul brand care redefineste feminitatea si da valoare frumusetii naturale, asumandu-si misiunea de a incuraja cat mai multe femei din Romania si din intreaga lume sa considere frumusetea o sursa de incredere, nu de anxietate. Fiecare femeie este frumoasa, iar frumusetea este data nu doar de aspectul exterior, ci si de trasaturile de caracter. Zambetul, atitudinea, optimismul, simtul umorului sunt doar cateva dintre atuurile care pun in evidenta frumusetea unei femei.

Astfel, nu exista o definitie unica a frumusetii sau o singura imagine care sa o ilustreze, pentru ca fiecare femeie este frumoasa in felul sau unic. Dove te invita sa te alaturi misiunii sale de a defini frumusetea adevarata si de a incuraja femeile sa fie mai increzatoare si mai fericite.

Cu aceasta ocazie Dove lanseaza aplicatia de Facebook Descoperim impreuna definitia frumusetii, prin care utilizatorii pot selecta din lista de prieteni toate femeile pe care le caracterizeaza frumusetea adevarata, iar fotografia lor de profil va aparea alaturi de cuvintele care definesc frumusetea chiar intr-un dictionar, pe http://www.webdex.ro. In plus, cei care se inscriu in aplicatie pot castiga prin tragere la sorti unul din cele 50 de premii Dove: 5 rame digitale, 5 seturi de bijuterii din argint Dove by Malvensky, 10 seturi de baie Dove si 30 seturi de produse Dove.

Orice femeie este frumoasa in felul sau unic si Dove isi doreste sa arate acest lucru lumii intregi. Descopera frumusetea!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *