Epilarea definitiva, solutia preferata a vedetelor. Iata ce presupune aceasta procedura!

epilare_definitivaEpilarea definitiva este un subiect extrem de controversat. De la intrebarea „Oare ma doare”, pana la intrebarea „Oare o sa fac cancer”, epilarea definitiva, ca si subiect, este tratata pe toate partile. Si, cum se intampla de obicei in astfel de situatii, vedetele sunt primele care se implica sau… sunt implicate.

Staruri precum Eva Mendes, Teri Hatcher si Christina Aguilera care au recunoscut fara niciun fel de problema ca au apelat la o astfel de terapie si au fost foarte multumite de rezultate. In plus, apropo de riscul la care ne supunem si cat de mult doare o astfel de procedura, ne-a povestit dr. Filis Demirgean, medic dermatolog Elos Skin&Laser Center. „Daca este efectuata de un specialist, procedura de epilare definitiva este mai mult decat sigura. Nici disconfortul nu se mai simte atat de puternic pentru ca vorbim astazi de device-uri performante, care au functii si accesorii special create pentru a oferi siguranta si confort in timpul tratamentului”.

Un tratament de ultima generatie in ceea ce inseamna epilarea definitiva este cel realizat cu laserul Primelaser HR, un dispozitiv care asigura rezultate incredibile de la prima sedinta: „Primelase HR are avantajul de a elibera uniform energia, evitand astfel suprapunerile. Foloseste un sistem de impulsuri patrate care permite livrarea intregii energii programate in mod uniform, ceea ce inseamna ca epilarea se face mult mai eficient. Cu acest mecanism, numarul de impulsuri este redus, prelungind viata laserului si reducand timpul de lucru, astfel ca investitia pentru achizitionarea aparatului este amortizata repede„, explica un reprezentant Beautymed, importatorul device-ului in Romania.

Primelase HR poate fi folosit pentru a trata orice zona a corpului. Mai mult decat atat, primelase HR foloseste sistemul “crystal freeze”, de racire care, in mod constant si automat, ajusteaza temperatura facand astfel ca epilarea laser sa fie mult mai confortabila.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *