Cum sa oferi volum parului timp de 6 luni neintrerupt?

woman-1-1428781-resizedFie ca e umiditate sau foarte cald afara, coafura noastra are de suferit. Desi incercam sa o tapam atunci cand iesim din casa, folosim foarte mult fixativ si agrafe, atunci cand ajungem la destinatie si ne privim in oglina, ne dam seama ca parul s-a lipit de cap si oftam cu tristete dupa o coafura plina de volum.

Exista totusi o solutie pentru aceasta problema: tehnologia Boost Up, adusa in premiera in Romania anul acesta. Tehnica inovatoarea din Rusia ofera parului volum de la radacina, ce se pastreaza pentru o perioada de pana la 6 luni. Procedura pastreaza elasticitatea si structura interna a firului de par, fiind recomandata atat pentru parul normal, cat si pentru cel deteriorat.

La inceputul acestei proceduri se aplica continutul special numit Boost Up numai pe radacinile parului, fara a atinge scalpul, iar nivelul de volum poate fi ales impreuna cu stilistul – natural, vizibil sau „coama leului”. Compozitia nu contine componenti daunatori, ci este foarte hranitor. Procedura in sine se bazeaza pe bio-ondulari ale volumului cu folosirea cisteaminei – cel mai activ component. Acest aminoacid, in amestec cu keratina, ajuta la restructurarea parului, fara a-l deteriora. Cisteamina nu contine amoniac, are un pH scazut, dar include in componenta sa un extract foarte eficient si anume extractul de propolis, care previne iritarea scalpului si imbunatateste si stabilieaza nivelul PH-ului.

Dupa procedura, ai posibilitatea de a-ti coafa parul doar uscandu-l cu föhn-ul, iar rezistenta hair stylingului creste. Problema parului gras poate fi rezolvata deoarece nu mai sunt necesare spalari zilnice, iar acesta devine mai ascultator si mai usor de aranjat. Pentru parul subtire, acest volum imbunatateste efectul tunsorii si forma coafurii, parul putand fi ondulat si vopsit chiar in aceeasi zi. In cazul in care va prinde ploaia, volumul se va pastra in continuare.

Viktorija Petrescu, manager al salonului BeautyPlay, a fost cea care a urmat trainingul Boost Up in Lituania, una dintre tarile care au adoptat procedura si a hotarat sa o aduca si in Romania, la salonul BeautyPlay din Bucuresti: “Merg constant la cursuri, atat in tara, cat si in strainatate si trebuie sa recunosc ca aceasta tehnica m-a impresionat. Desi la salon punem si extensii de par de toate tipurile, clientele imi cereau pachetul complet, sa aiba si lungimea si volumul dorit, de aceea am dorit sa o fac cunoscuta si publicului din Romania.”

Volumul dureaza intre 3 si 6 luni si ritualul de ingrijire este foarte simplu: dupa spalare, parul trebuie uscat cu capul in jos, pentru a pastra cat mai mult efectul. In zona radacinii, daca atingi cu varful degetelor, se va simti ca un puf usor, acesta fiind efectul tehnicii, dar care poate fi usor indreptat cu solutii fixative. Lungimea parului in sine nu este atinsa, el ramanand drept, prin urmare poate fi coafat sub orice forma.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *