Cele mai performante lasere pentru epilare definitiva Cynosure Elite – acum si in Romania

Before_afterNoile aparate de epilare definitiva laser Cyosure, lider mondial in aparatura medicala, recunoscut international ca varf de performanta se afla acum la dispozitia romancelor, in cadrul Coquette Beauty Clinique. De peste 12 ani, Numarul 1 in epilare definitiva din Romania, Coquette Beauty Clinique este mereu in avangarda si isi trateaza pacientii cu cea mai performanta tehnologie. Astfel cele patru clinici Coquette isi consolideaza pozitia de lider investind in laserul Cynosure EliteTM Plus Workstation, cele mai eficiente, rapide si sigure lasere pentru epilare. Cu peste 12 ani experienta in Romania, serviciile Coquette Beauty Clinique utilizeaza cea mai noua tehnologie din domeniu pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte.

„Ce lasere folosesc clinicile din Londra, New York, Tokyo? Despre care dintre ele se vorbeste la superlativ la congresele medicale? Atunci pe acelea le vom avea si noi in cele 4 clinici Coquette din Romania. Fara doar si poate acestea sunt Cynosure, mai rapide, mai eficiente si mai putin dureroase, liniile directoare dupa care ne ghidam atunci cand alegem aparatura cu care ne tratam pacientii. Racirea pielii cu Zimmer concomitent cu aplicarea luminii laser confera cea mai eficienta protectie si cel mai ridicat confort pentru pacient, iar lungimile de unda ale luminii diferite asigura penetrarea la diferite profunzimi in piele. In plus acest laser este special si pentru tratarea pielii bronzate, in timpul verii, in conditii de siguranta si eficacitate, precum si tratarea tipurilor de piele mai inchise la culoare, gratie parametrilor care pot fi reglati pentru a acomoda toate tipurile de grosime si culoare ale firelor de par”, explica Andreea Iftimie, medic estetician si manager Coquette Beauty Clinique.

Coquette_Cluj

Despre Elite™ Plus Workstation

Laserul Cynosure este un aparat versatil, care utilizeaza lasere cu doua lungimi de unda pentru proceduri eficiente atat in cazul pielii de culoare inchisa, cat si pentru cea mai deschisa la culoare. Aparatul ofera solutiile ideale impotriva parului nedorit, a leziunilor vasculare, a leziunilor pigmentare epidurale si a fotoimbatranirii pielii.

EliteTM Plus Workstation imbina intr-un singur sistem doua lasere cu lungimi de unda optime: 755nm Alexandrite si 1064 nm Nd:YAG. Acest fapt sporeste confortul pacientului si eficienta tratamentului. De asemenea, capacitatea de a comuta intre cele doua tipuri de lasere face intregul tratament optimizat pentru tipul de piele pe care se realizeaza epilarea definitiva. Versatilitate maxima permisa de reglarea mai multor parametri pentru a putea acomoda toate tipurile de grosime si culoare ale firelor de par.

Care sunt avantajele noii tehnologii?

Prima lungime de unda mentionata are o capacitate crescuta de absorbtie a melaninei, avand rezultate notabile in eliminarea leziunilor pigmentare si reducerea parului nedorit. Cel de-al doilea tip de laser, 1064 nm Nd:YAG, are cea mai sigura lungime de unda pentru diminuarea parului nedorit in cazul pielii bronzate sau a celei de culoare mai inchisa. Acesta este si alegerea potrivita pentru tratarea leziunilor vasculare din zona fetei sau de pe picioare.

Dispunand de doua lasere intr-un singur aparat, Elite permite efectuarea a multiple aplicatii intr-o maniera sigura si eficienta. Comparand eficienta acestui dispozitiv cu doua lasere din aparate diferite, aflam ca tehnica Elite este mult mai productiva, iar pretul tratamentului mult mai convenabil.

Astfel se scurteaza timpul necesar unui ciclu complet de epilare, pentru zona picioarelor fiind nevoie intre 6 si 8 sesiuni de epilare, pentru zona axilei si bikini intre 8 si 10 sedinte, iar pentru zona buzei superioare intre 10 si 12 sesiuni de epilare. Durata unei sedinte poate varia de la 5 minute pana la 2-4 ore, in functie de zona tratata.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *