Cea mai noua „nebunie” estetica: operarea zonei pelviene!

spanxAm citit recent pe un site din Marea Britanie o stire conform careia femeile din intreaga lume au un nou punct sensibil care trebuie operat, in caz ca nu corespunde cu standardele. Care standarde, noi nu stim, insa cu siguranta locul ales este destul de … intim.

Se pare ca zona osului pubian a inlocuit moda „bikini bridge”, aspectul acestuia fiind extrem de important. Da, ai citit bine, vorbim despre acea zona din partea de jos a bikinilor, unde se afla osul pubian.

Se pare ca muschii si tesutul din zona se pot mari daca te ingrasi si capata un aspect neplacut pe masura ce inaintezi in varsta. Iar esteticienii au venit imediat cu un remediu pentru tragedie: monplastie. Cu ajutorul acestei interventii chirurgicale, se reduc si se stramteaza muschii din zona, se reduce lasarea pielii si se intaresc tesuturile ramase.

Acum intrebarea noastra logica este: „Ati innebunit?”. Vorbim despre aceeasi zona pe care barbatii adora sa o sarute in timp ce faceti dragoste.

Cu o simpla cautare pe Google a cuvintelor „mons pubis” veti avea ocazia chiar sa vedeti rezultatele unei asemenea interventii chirurgicale.

Nu stim daca timpurile se schimba, insa cu siguranta se intampla ceva cu unele reprezentante ale sexului frumos. Ceea ce candva era sexy, acum este considerat respingator si trebuie reparat.

Doamnelor, invatati sa va iubiti si sa va acceptati corpul. Poate nu este perfect toata lumea, insa este cu siguranta perfect pentru oamenii care va adora si care va vor in viata lor.

Cu sau fara un strat de grasime si piele lasata in dreptul osului pubian, sunteti la fel de interesante, la fel de cool, la fel de chic.

Asa ca, in loc sa va zboare mintea la prostii, faceti-va o cafea si savurati o revista buna. Functioneaza!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *