Ana, soția lui Radu Sîrbu de la O-Zone, și-a mărit buzele! Artistul a optat pentru tehnica “Vampir”– Foto

radu si ana sirbu (5)

Radu Sîrbu, de la O-Zone, și soția lui, Ana, au fost împreună recent la o clinică de înfrumusețare pentru a-și face câteva proceduri.

Radu și Ana Sîrbu merg periodic la clinica de estetică pentru a-și face diverse proceduri de înfrumusețare sau hidratare. La cea mai recentă vizită la medicii specialiști, Ana a optat pentru mărirea buzelor cu acid hialuronic și estomparea unor riduri, în timp ce Radu a ales un tratament facial.

“Să te întreții frumos înaintând în varstă este o adevărată artă. Și chiar dacă suntem un cuplu foarte activ  și mergem la sala de sport, nu putem „estompa”  trecerea timpului fără ajutorul unor specialiști buni în domeniu.

Preferăm să avem grijă să ne menținem  frumos și tineri atât pentru publicul nostru, pentru copiii noștri, dar mai ales unul pentru celălat.  Pentru că trebuie să recunoaștem că, chipul partenerului tău de viață este primul lucru pe care-l vezi la prima oră a dimineții și un chip frumos și zâmbitor te binedispune pentru tot restul zilei. Mă bucur că am găsit o clinică cu niște specialiști buni în domeniul esteticii, care ne-au devenit și niște prieteni minunați care pot să-ți dea cele mai bune sfaturi în materie și cu care să împarți cele mai bune glume. E o plăcere să-i vizităm de fiecare dată”, a declarat Ana Sîrbu.

“Pacientul a ales să-și facă PRP, sau tehnica „Vampir”, de această dată, cu plasmă îmbogațită cu factori de creștere, plus microdermabraziune, iar soția dumnealui a dorit botox pentru netezirea ridurilor glabelare, și volumizare de buze cu acid hialuronic de cea mai bună calitate”, a explicat Dr. Firass Obeidat, medic specialist în chirurgie plastică, reconstructivă și estetică, de la Clinica Gregorian.

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *