Alexandra Pavel – Misty, la clinica estetică! Ce pocedură și-a făcut artista

alexandra pavel - misty - la clinica (2)

Alexandra Pavel – Misty i-a vizitat, recent, pe specialiștii unei clinici de înfrumusețare din Capitală.

Alexandra Pavel, alias Misty, și-a dorit o reîmprospătare a tenului, așa că a optat pentru o procedură de care majoritatea femeielor sunt îndrăgostite: PRX-T33! Cântăreața s-a lăsat pe mână specialiștilor de la Clinica Gregorian, zilele trecute.

“Mi-am făcut un Peeling PRX-T33. Este o metodă inovatoare unică pentru biorevitalizare a pielii, fără injecții, fără descuamare că în cazul peelingului clasic, foarte comfortabil, cu rezultate vizibile imediat. Se efectuează în orice anotimp, inclusiv vara. Stimulează formarea de colagen nou în piele, cu efect de biorevitalizare și regenerare. Ce este clar este că rezultatele sunt imediate, iar eu nu am crezut până nu am văzut pe pielea mea! Am descoperit această clinică minunată în centrul orașului unde m-am îndrăgostit efectiv de doctori, de specialiști, de Dr Andrei Gregorian, managerul clinicii, de Dr Firass Obeidat, și de tot personalul. Și m-am simțit atât de bine și de răsfățată încât m-am abonat”, spune Misty.

alexandra pavel - misty - la clinica (1)

“PRX – T33 este o biorevitalizare fără ace. Este o procedură nedureroasă, n-are nicio perioadă de recuperare, durează 10-15 minute, oferă o tonifiere palpabilă imediată și este 100% sigur. Se poate folosi atât la nivelul feței, gâtului, decolteului, și chiar și mâinilor. Nu este necesară nicio cremă anestezică, niciun fel de anestezie, pur și simplu se aplică substanța pe față, se lasă puțin să acționeze, după care se îndepărtează. Practic, se duce primul strat de piele. După curățarea tenului se folosește o cremă hidratantă. Rezultatele încep să apară după prima ședință”, explică Dr. Andrei Gregorian, managerul clinicii Gregorian.

 

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *