Ai mai multa grija de unghiile tale! Uite cinci sfaturi simple!

In-Sense-Organic-Spa-Nails1Pentru ca niciodata nu ai timp sa ajungi la manichiura, unghiile tale au de suferit si incep sa se deterioreze. Stii deja cum arata atunci cand se exfoliaza si se rup, asa ca a venit momentul sa iei atitudine.

Exista cinci lucruri simple pe care le poti faci singura pentru a-ti pastra unghiile intr-o stare impecabila. Si nu, nu presupun costuri exagerate si nici foarte mult efort din partea ta.

1. Invata sa ai grija singura de unghiile tale – Daca nu ai timp sa mergi la salon, toaleteaza-ti singura unghiile. Dureaza 10 minute, fara procesul de aplicare a ojei. Taie-le, da-le forma si nu taia cuticulele. Doar impinge-le usor in spate.

2. Ia-ti adio de la unghiile fragile – Desi credeai ca nu este necesar, iti recomandam sa folosesti un intaritor. Aplica-l la fiecare trei zile.

3. Alege o solutie potrivita pentru indepartarea ojei – Alege intotdeauna una care are si intaritor inclus. Daca unghiile tale sunt uscate si se exfoliaza, incearca o solutie fara acetona.

4. Cumpara-ti ulei pentru cuticule si folosese-l. La fel cum faci cu crema de noapte, aplica-l pe cuticule inainte de culcare.

5. Verifica-ti in mod constant ojele. Stim ca si tu ai unele de acum doi-trei ani. Un lac de unghii expirat iti va deteriora unghiile.

Spor, fetelor!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *