Silvana Rîciu și soțul Nicușor Ioniță, împreună la clinica de înfrumusețare! Ce proceduri estetice și-a făcut artistul de muzică populară

silvana riciu si sotul (1)

Silvana Rîciu (38 de ani) este nedespărțită de soțul ei, Nicușor Ioniță (34 de ani), cu care s-a căsătorit în septembrie. Cei doi merg peste tot împreună, atât la spectacole și petreceri, cât și la clinicile de înfrumusețare. Recent, cei doi au călcat pragul unei clinici de înfrumusețare din zona Centrală a Capitalei.

Nicușor și-a dorit să scape de ridurile din zona ochilor și a frunții, așa că s-a lăsat pe mână doctorului Firass Obeidat, medic specialist în chirurgie plastică, reconstructivă și estetică, iar soția, Silvana Rîciu, l-a ținut de mână, în cabinet. “Este prima dată când Nicușor vrea să-și facă injecții pentru estomparea ridurilor. Am zis să încerce, să vadă dacă îi place. Pentru un artist este obligatoriu să arate bine, să fie mereu aranjat și îngrijit, așa că periodic este recomandat să treci și pe la clinicile de înfrumusețare. Tu, ca artist, trebuie să te respecți, și să-ți respecți și publicul”, spune Silvana.

silvana riciu si sotul (2)

 “Intr-adevăr este prima oară când apelez la serviciile unei clinici estetice. Am început cu injecții pentru estomparea ridurilor din zona ochilor și zona frunții. Pe viitor poate o să vreau să-mi fac și alte proceduri, cine știe! Ridurile le-am făcut pentru ca râd prea mult”, spune, glumind, Nicușor.

 “Pacientului i s-a injectat toxină botulinică pentru netezirea ridurilor etajului superior al feței, în special pentru zona frunții și zona orbicularului lateral , adică “laba gâștii”, cum spun unii pacienți”, explică Dr. Andrei Gregorian, managerul Clinicii Gregorian.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *