Shaz lansează primul single – „Dragoste-n Mare”

Shaz 2

Shaz lansează primul single – „Dragoste-n Mare” – o piesă de vară, cu un sound actual și cu influențe blues, cu un vibe ce va face ascultătorii să-și prelungească vara și să dea play piesei iar și iar.

Shaz este acronimul membrilor proiectului, Ștefan. Horia, Alex și Zamir, doi ingineri, un student israelian la Conservator și un geograf/publicitar/pilot/voluntar pe ambulanță, fapt ce arată că ocupațiile celor patru explică de la sine eclectismul. Cu inspirații de la Muse la Porcupine Tree, Shaz se laudă cu un album de 19 piese în regim propriu, de la producție muzicală la filmare de videoclip.

Idea piesei Dragoste-n Mare a pornit pe drumul de întoarcere, inspirați de dorul locului de unde tocmai plecasem, adică din Vamă. Pe autostradă aveam ritmul în cap și kilometru cu kilometru, au început să apară și versurile. Mesajul piesei vorbește despre dorința generației noastre de a ne rupe de cotidian și a fugi în locul pe care îl îndrăgim atât de mult cu toții, cum încercăm să ajungem acolo cu orice preț și prin orice mijloace. E o chemare un pic mai altfel în cea mai cool rezervație culturală din România, așa cum i-ar fi plăcut lui Mircea Toma să spună. E o odă pentru Vamă, cu o chemare continuă mânată de dorința recurent sezonieră de a privi răsăritul.”, declarăȘtefan Mureșeanu.

Filmările videoclipului piesei „Dragoste-n Mare” au avut loc într-un cadru absolut special din Vama Veche și au durat trei zile. Imaginile din clip surprind și redau întocmai atmosfera din Vamă. O întâmplare inedită din cadrul filmărilor o reprezintă vremea, videoclipul fiind filmat de 1 Mai, iar artiștii au trebuit să suporte frigul și temperatura scăzută de afară. Clipul poartă semnătura regizorului Cristina Munteanu.

Mă bucur foarte mult de colaborarea pe care am avut-o cu Shaz, căci am reușit să concretizăm în imagini viziunea pe care alături de ei o aveam asupra videoclipului. Tot ce se poate observa în cadrele filmate, a venit natural pentru realizarea acestui videoclip. Piesa şi mesajul acesteia ne-au ajutat foarte mult. Energia și starea pe care o transmite piesa ne-au făcut să alegem cele mai bune cadre, iar asta se vede și în imagini. Atmosfera a fost una relaxată si ne-am simțit foarte bine, iar videoclipul transmite întocmai și această stare.”, a menționat regizorul Cristina Munteanu.

Single-ul „Dragoste-n Mare” este lansat sub egida Shaz, piesa fiind produsă în studioul Fast Track Studio de către Ștefan Mureșeanu, iar linia melodică şi versurile poarta semnătura artistului.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *