Lucruri pe care oamenii sanatosi le fac in fiecare dimineata!

media_144067626902278600Totul incepe acasa. O zi buna incepe cu o dimineata excelenta care iti va da energie pentru intreaga zi. Iata ce ai de facut.

1. Trezeste-te devreme – Pierderea timpului prin trezitul tarziu pune multa presiune asupra trupului si mintii noastre. Daca te trezesti devreme, iti dai un timp de acomodare.

2. Bea un pahar cu apa imediat cum te trezesti – Corpul tau incetineste pe timpul nopti, asa ca apa ii va da un restart.

3. Evita tehnologia la prima ora a diminetii – Este tentant sa te trezesti si sa iti verifici mailul si Facebook-ul, insa este important sa nu o faci. Vei incepe ziua asa cum iti doresti, fara stres.

4. Gandeste-te pentru ce esti recunoscatoare – Alegerea este a ta. Gandeste-te la lucrurile pe care le apreciezi. Patul, familia si chiar si cafeaua.

5. Lumina, aer curat si respiratii adanci – Chiar daca sunt nori, targe jaluzelele si lasa lumina naturala sa intre. Iti va trezi simturile si iti va da un start pozitiv.

6. Misca-ti corpul – Indiferent ce faci pe parcursul zilei, corpul tau va fi activ daca incepi ziua cu miscare.

7. Mananca un mic dejun sanatos – In acest fel iti asiguri combustibilul pentru intreaga zi. Evita cerealele, sucu de fructe si gogosile.

8. Fa afirmatii pozitive – Aprecierea de sine este cea mai importanta.

9. Fa-ti planuri – Acest obicei te ajuta sa fii productiva si sa iti indeplinesti tot ce ti-ai propus.

10. Nu te mai gandi la ziua de ieri – O zi noua este un inceput nou in viata.

11. Citeste – Incepe-ti ziua cu cateva ganduri pozitive. Stiri, citate sau o carte pe care o iubesti, literatura iti stimuleaza creierul si imaginatia.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *