Placerea vinovata de astazi: Smiley a lansat piesa „Oarecare”!

Smiley_Oarecare_aprilie_2015Intr-o zi ca oricare alta, intr-un studio dintr-o margine de Bucuresti, o mana de oameni veseli si talentati, pe numele lor din buletin: Andrei Tiberiu Maria, Marius Pop, Alex Racovita, Mihai Andrei, Vlad Munteanu si Dorian Micu, au venit cu o idee frumoasa si s-au hotarat sa o puna pe note muzicale. Au numit-o „Oarecare”.

<<Oarecare>> nu este o piesa pe care aveam intentia sa o lansam in acest moment. Avem multe cantece la studio care asteapta acea zi potrivita. Este o piesa pe care oamenii mi-au cerut-o, probabil si datorita mesajului ei simplu si pozitiv: sa iti traiesti viata cu demnitate, sa te bucuri zi de zi de ceea ce ai si sa fii bun nu te costa nimic”, a declarat Smiley.

Videoclipul piesei, regizat de Iulian Moga si produs de HaHaHa Video Production, este un tribut adus actorului preferat al lui Smiley, Charlie Chaplin. Cu o pereche de pantaloni largi, o haina stramta, un melon si celebrul baston, inlocuit si de arcusul unei viori, artistul recreeaza cel mai cunoscut si mai simpatic personaj intruchipat de Charlot – „Vagabondul”. Visator, curios si mereu pus pe sotii, acesta se „trezeste” in mijlocul mai multor intamplari tragicomice, care starnesc zambetul.

„Alaturi de colegii mei de la HaHaHa Production, care si-au asumat cate un personaj in aceasta poveste, am transformat o zi grea de filmare intr-un moment memorabil si plin de umor. << O zi in care nu ai ras este o zi pierduta.>>, cum spunea Charlie Chaplin.”, a adaugat artistul.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *