Ochelarii Master Image 3D, noutatea anului 2015 in T IMAX

Ochelari Master Image 2Din aceasta luna sistemul digital Master Image 3D este disponibil la IMAX Cinema City. Tehnologia Master Image ofera o experiența cinematografica completa care combina calitatea superioara a imaginii cu cea mai mare luminozitate redata pe ecrane.

Utilizatorul poate sa vizualizeze continut 3D in salile Cinema City prin intermediul ochelarilor, care vor putea fi achizitionati la un cost de 4 lei, putând fi refolositi de un numar nelimitat de utilizari. La un calcul simplu, reiese ca dupa primele 3 vizionari ale unui film 3D in IMAX, clientul va economisi câte 4 lei la fiecare vizionare.

Ochelarii sunt disponibili pentru copii si adulti,  fiind comozi și usor de manevrat si sunt comercializati in ambalaj individual. Lentilele ochelarilor sunt circular-polarizate, optimizate pentru sistemul de proiectie Master Image, iar greutatea redusa ii face usor de purtat chiar si pentru filmele care depasesc intervalul de trei ore. Produsul, sub licenta IMAX International va inlocui vechii ochelari Dolby. Sistemul digital Master Image 3D combina calitatea superioara a imaginii cu cea mai mare luminozitate redata pe ecran din industrie.

Mai mult, pretul biletelor a scazut cu 1 leu pentru filmele IMAX 3D, indiferent de categoria de pret: 20, 5 lei pentru copii, 22 lei pentru elevi, studenti si persoane cu handicap, 27 de lei pentru adulti, 22,5 lei pentru pensionari de luni pâna joi, inainte de ora 17.00, iar dupa aceasta ora biletele costa 20,5 lei pentru copii, 24,5 lei pentru elevi, studenti si persoane cu handicap, iar pentru adulti este de 28,5 lei. De vineri pâna duminica, inainte de ora 17.00, costul este de 20,5 lei pentru copii, 22,5 lei pentru elevi, studenti si persoane cu handicap, iar pentru adulti este de 32,5 lei, dupa ora 17.00 pretul urcând la 20,5 lei pentru copii, 24,5 lei pentru elevi, studenti si persoane cu handicap, iar 34 lei pentru adulti. Costul pentru grupuri este de 19, 5 lei.

Preturile biletelor pentru documentarele 3D sunt de 17 lei pentru copii si adulti, inainte de ora 17.00, iar dupa aceasta ora preturile biletelor sunt de 17 lei pentru copii si 19 lei pentru adulti. De vineri pâna duminica, inainte de ora 17.00 preturile biletelor sunt de 17 lei pentru copii si 23 de lei pentru adulti, dupa aceasta ora, preturile biletelor sunt de 17 lei pentru copii si 24 lei pentru adulti. Pentru grupuri de pana la 50 de persoane pretul este de 14 lei, iar pentru grupuri care depasesc 50 de persoane pretul este de 13 lei. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, complet digitalizata, și online pe http://www.cinemacity.ro.

Zilele acestea, la IMAX Cinema City ruleaza filmul Terminator: Genesys, urmând ca in perioada verii sa se lanseze titluri mari precum Ant-Man ( 17/07/2015), Mission: Imposssible – Rogue nation IMAX (31/07/2015) sau The Man from U.N.C.L.E. IMAX (21/08/2015).

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *