“Povara adevărului” (Burden of truth) continuă cu sezonul doi, din 10 martie, la AXN

Povara-Adevarului_S2

Serialul dramă de investigații “Povara adevărului” (Burden of truth), cu Kristin Kreuk ( “Smallville” și “Beauty and the Beast”) în rolul principal, continuă cu sezonul doi, începând de astăzi, în fiecare marți seara, de la ora 21.00, cu episoade duble.

Acțiunea noului sezon o găsește pe Joanna pregătită de un nou început, în cadrul unei firme de top din Winnipeg, la un an de la verdictul pozitiv obținut în numele tinerelor de liceu diagnosticate cu o boală misterioasă. Reușita tinerei avocate a ținut prima pagină a ziarelor și a dus la falimentul fabricii din Millwood.

Acum, un nou client, un activist genial care militează pentru protecția datelor în mediul online, o pune față în față cu o nouă provocare – lumea controversată a hackerilor și a activiștilor, dar și o mișcare politică cu interese ascunse. Cazul care se va dezvolta pe parcursul celor opt episoade ale sezonului va avea multe întorsături și totul se va complica atunci când Joanna va ajunge ținta unui criminal în serie. Distantul ei tată va încerca să o ajute, însă lucrurile vor lua o turnură care le va schimba destinul amândurora pentru totdeaua.

Povara Adevarului S2 AXN_6

În tot acest timp, în Millwood, orașul natal al Joannei, situația nu este foarte roz, locuitorii încercând să-și reia viețile și să supraviețuiască falimentului fabricii care era principala sursă de venit pentru mulți dintre ei. Tensiunile și reproșurile ating cote maxime, forțându-l pe Billy să se retragă, însă acesta nu va putea evita confruntarea cu propriul frate, care va scoate la iveală amintiri dure din copilărie.

Noi personaje își fac apariția în noul sezon – Teddie Lavery (Michelle Nolden), mentorul și noul șef al Joannei; Noah Achari ( Varun Saranga), noul client – un activist cibernetic care a dezvoltat o aplicație care garantează securitatea datelor personale; Shane Crawford (Andrew Chown), fratele lui Billy și Sunil Doshi (Raymond Ablack), un tânăr avocat al firmei Steadman Lavery.

Povara Adevarului S2 AXN_1

Kristin Kreuk este producător executiv, alături de Ilana Frank (The Eleventh Hour, Saving Hope, Rookie Blue), Adam Pettle, Linda Pope și Jocelyn Hamilton.

Va reuși Joanna să descopere adevărul înainte de a fi prea târziu? Are aceasta vreo șansă în fața intereselor marilor companii care vor controlul asupra datelor tuturor utilizatorilor de aplicații? Cum își poate reveni un oraș industrial fără principala sursă de venit? Telespectatorii vor afla răspunsurile la toate aceste întrebări, din 10 martie, în fiecare marți seara, de la ora 21.00, în sezonul doi din “Povara adevărului” la AXN.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *