„Nivea festival in familie” aduce ingrijirea in orasul tau! Iata la ce sa te astepti!

NIVEA FESTIVAL IN FAMILIE ingrijirea pielii_2Caravana NIVEA FESTIVAL IN FAMILIE a ajuns la cea dea patra editie si va merge in sase orase din tara pentru a oferi si in acest an celor interesati, consultatii dermatologice gratuite, dar si recomandari personalizate de produse si testare pe loc.

In fiecare vara, NIVEA porneste la drum in cele mai importante orase din tara pentru a fi alaturi de cei pentru care ingrijirea pielii este o prioritate, oferind sfaturi personalizate si raspunsuri la orice intrebare despre produse sau despre modul optim de ingrijire a pielii, incepând de la cel mic si pâna la cel mai mare.

In cadrul caravanei de anul acesta, participantii vor avea parte de promotii atractive, cu surprize la orice produs cumparat. Mai mult, in timp ce adultii se vor bucura de mostre gratuite, testare de produse si oferte speciale, copiii se vor distra in cadrul sesiunilor de face-painting si vor putea face fotografii alaturi de simpatica mascota NIVEA Baby.

Campania anuala NIVEA FESTIVAL IN FAMILIE isi propune sa educe consumatorul in ceea ce priveste ingrijirea corecta a pielii si folosirea celor mai potrivite produse, oferindu-i posibilitatea unei consultatii gratuite si recomandari personalizate, in functie de nevoile pielii.

In acest an, caravana NIVEA FESTIVAL IN FAMILIE va merge in 6 orase din tara, punând la dispozitie informatii pretioase si aducând zâmbete pe fetele intregii familii. Prin aceasta initiativa, NIVEA doreste sa aduca mai aproape toate categoriile de vârsta intr-un cadru distractiv, educativ si recreativ.

Caravana NIVEA porneste la drum pe 4 iulie 2015 si va ajunge in urmatoarele sase orase: Iasi, Brasov, Sibiu, ClujNapoca, Craiova, Constanta, iar activitatile vor avea loc intre orele 13:00 si 21:00.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *