Life Care aniverseaza 10 ani printr-un mega concert INNA, o super tombola si lansarea unui Record Mondial!

Life Care 10 aniLife Care, prima companie BIO romaneasca, aniverseaza 10 ani de existenta. Life Care a pornit la drum in 2005 cu hotararea de a le oferi romanilor fericire in fiecare zi prin sanatate, frumusete si solutii pentru o viata mai buna. Pentru ca aniversarea a 10 ani de succes reprezinta un prilej important de bucurie, Life Care marcheaza momentul printr-un mega concert INNA, ce va avea loc pe 4 iulie in Fratelli Lounge Bucuresti. Oricine isi doreste sa ia parte la distractie poate trimite un sms cu textul „fericit” la numarul 1898 si poate fi castigatorul uneia dintre cele 25 de invitatii duble acordate in fiecare zi.

De asemenea, cu ocazia aniversarii, Life Care lanseaza campania online ”De 10 ani impartim FERICIRE. E datoria ta sa fii FERICIT!”, care se va desfasura in perioada iunie – septembrie 2015. Sunt puse la bataie peste 100 de premii, printre care tablete, pedometre, kit-uri pentru frumusete sau analizatoare corporale, dar si o super masina Volkswagen Jetta, prin programul Happy Car. Afla cum poti participa la campanie, parcurgand pasii de AICI.

În plus, pentru a pune Romania pe harta fericirii internationale, Life Care ii invita pe toti romanii sa devina parte din Recordul Mondial pentru cea mai mare colectie de zambete si definitii ale fericirii. Pe http://www.happinessrecord.ro orice persoana isi poate arata zambetul lumii intregi, participand astfel la inregistrarea unui record mondial.

Universul Life Care inseamna regasirea in darurile naturii a unor surse valoroase pentru sanatate si frumusete, ingrediente care stau la baza celor peste 500 de produse BIO din portofoliu: cosmetice si produse de ingrijire personala, gustari sanatoase, suplimente alimentare si produse BIO pentru curatenia casei. Produsele se inscriu in conceptul „Roata fericirii” care cuprinde sapte arii ale fericirii: sanatate si imunitate, slabire sanatoasa, sport & nutritie, frumusete, ingrijirea casei, dezvoltare personala, bani si antreprenoriat.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *