Cum sa-ti petreci o seara perfecta de miercuri: vino la la „Vin la Jazz”!

media_144066706076140600Miercuri, 2 septembrie, de la ora 19, Gradina Verona devine pentru a doua oara gazda evenimentului Vin la jazz!

20 de vinuri din soiuri romanesti, apartinand atat unor crame consacrate, cat si unora mai noi de pe piata, va sunt servite si povestite de catre somelierii agentiei Wine Taste pe tot parcursul serii.

Fetestile albe, regale sau negre, dar si alte soiuri autohtone mai putin cunoscute va vor aminti de ce iubim sa fim romani.

Îndragitii artisti Viorica Pintilie (voce) si Adalbert ”Jimmy” Cserkesz (chitara) vor sustine un concert de muzica jazz in perfecta armonie cu atmosfera degajata a evenimentului.

#Socializarea este hashtag-ul serii, asa ca fie ca veniti cu prietenii, fie ca veniti singuri, va garantam ca nu va veti plictisi!

Si, pentru ca Vin la Jazz! face parte din miscarea culturala Cercul de Feteasca, un proiect prin care aducem la lumina valorile si traditiile romanesti, invitam doamnele sa isi imbrace iile din dotare.

Ne-am gandit la toate, asadar, daca vremea nu tine cu noi, nu renuntati la o seara perfecta doar pentru atat: ne vom muta in Cafe Verona.

Pretul biletului este 50 lei/persoana.

Biletele sunt disponibile AICI.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *