Reteta decadenta de tiramisu raw vegan! Trebuie sa o incerci!

media_142780603304070700Trendul raw vegan incepe sa ne cuprinda si pe noi, incet si sigur, asa ca suntem in cautare de retete care sa ne surprida in mod placut.

Ei bine, am descoperit AICI o reteta de tiramisu raw vegan care tocmai a devenit prioritatea noastra in bucatarie. Iata cum se se face:

Ingrediente

Pentru blat

120g de migdale, lasate la inmuiat peste noapte
120g de curmale fara sambure, lasate la inmuiat peste noapte
1 lingurita de cafea macinata

Pentru crema de vanilie

250g de caju (lasat la inmuiat cel putin o ora) sau unt de caju
30g de ulei de cocos lichid
30g de curmale lasate la inmuiat peste noapte
1 lingurita de extract de vanilie
Un praf de sare

Pentru stratul de ciocolata

40g de ulei de cocos
4 linguri de pudra de cacao
3 linguri de sirop de artar
Jumatate de lingurita de extract de vanilie

Mod de preparare

1. Pentru blat: Pune ingredientele intr-un procesor alimentar si amesteca pana cand obtii o pasta. Preseaza bine pe fundul unei tavi.

2. Pentru crema de vanilie: Pune toate ingredientele intr-un blender pana cand obtii o pasta cremoasa. Pune deasupra crustei si lasa totul la congelator timp de 10 minute.

3. Pentru stratul de ciocolata: Topeste uleiul de cocos la foc mic. Opreste focul si adauga restul ingredientelor. Pune stratul de ciocolata peste crema de vanlie intarita si lasa la frigider pana cand se intareste.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *