Daniela Stan, siluetă de invidiat! Bruneta consumă un ceai – minune! Află detalii

daniela stan - siruco slim (7)

Daniela Stan are o siluetă de invidiat! Bruneta reușește să aibă un trup incredibil de sexy, fără să facă prea mari eforturi!

Pe lângă alimentația sănătoasă și orele de sport de la care nu lipsește, Daniela Stan, dansatoarea în vârstă de 24 de ani, consumă un ceai – minune, din plante 100% naturale, care o ajută enorm să se mențină în formă: Siruco Slim!

daniela stan - siruco slim (2)

“Am o energie foarte bună de când consum Siruco Slim. M-a ajutat să-mi reglez digestia, am scăpat de celulită, am eliminat excesul apa din organism, și, de când am început să-l beau am scăpat și de vreo 4 kilograme. Acum mă mențin, mă simt bine. Sigur, încerc să am și o alimentație echilibrată, iar la sală merg de 3 ori pe săptămână”, spune Daniela Stan.

Ceaiul Siruco Slim are mai multe beneficii pe lângă scăderea în greutate și eliminarea excesului de apă din organism, sau îmbunătățirea digestiei. Acest produs din plante naturale ajută tranzitul intestinal, reduce balonarea și taie pofta de mâncare. Siruco Slim vine în două variante – Goji și Indian Kino. Produsul are și câteva contraindicații, mai exact, nu este recomandat a se consuma în sarcină sau alăptare, dar nici copiilor sub 12 ani sau persoanelor alergice la ingredientele din compoziția ceaiului.

daniela stan - siruco slim (6)

Mai multe detalii despre Siruco Slim și informații amănunțite se regăsesc pe  https://www.sicuroslim.ro/

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *