Test de sinceritate: cat de mult iti plac barbatii cu barba…vopsita?

rfikmh8xerhov6tolnbuBarbatii cu barba sunt cool, sunt hipsteri, sunt sexy si sunt la mare cautare. Sau nu. Pentru unele reprezentante ale sexului frumos, barba reprezinta un semn de virilitate. Pentru altele, este acel mic detaliu care face diferenta intre un sarut senzual si unul…intepator.

Si tocmai cand incepusem sa ne obisnuim cu ideea ca barba este aici ca sa ramana, iata ca ei, barbatii, lanseaza un nou trend: barba vopsita in culori aprinse.

Verzi, albastre, roz, curcubeu, trebuie sa te obisnuiesti cu toate aceste culori si sa nu pari deloc surprinsa daca, intr-o zi, iubitul tau va aparea cu un nou look, fosforescent. Pana la urma, si tu iti vopsesti parul, nu-i asa?

Daca in 2014 hipsterii isi puneau flori si decoratiuni de Craciun in barba, iata ca tendinta pentru 2015 nu este cu mult diferita. De vina ar putea fi miile de masculi care au cheltuit pana la 7000 de dolari pentru a-si face transplant de par facial iar acum incearca sa profite la maximum de noul accesoriu.

La final, iti oferim cateva imagini reprezentative, ca sa-ti faci o idee despre cum ar putea arata, candva, barbatul vietii tale.

zwh3uc4ndq2vybbf4fjr

 

ytobqy8lokzofcdtaebwS

w3c8nz3iommiyvh0nflgu

sa0c46mcwxm0zo3sfbtwr

nimytah2gjcn08nrbww7s

lyjjpxuqflata7xoacwma foto: Complex.com

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *