MAGAZINUL TOMMY HILFIGER DE ÎNCĂLȚĂMINTE ȘI ACCESORII SE DESCHIDE ÎN BUCUREȘTI, ROMÂNIA

magazin hilfiger bucuresti

Brand-ul Tommy Hilfiger anunță că s-a deschis primul magazin TOMMY HILFIGER de Încălțăminte și Accesorii din România, pe data de 28 septembrie 2019, în București. Situat în popularul centru comercial București Mall, magazinul este al 13-lea din țară și cel mai nou într-un portofoliu în creștere de magazine TOMMY HILFIGER din întreaga lume. Magazinul este operat de Sarkk S.A., distribuitor exlusiv al mărcii TOMMY HILFIGER în România.

Cu o suprafață de 101 mp, designul magazinului reflectă noul concept global de vânzare cu amănuntul al lui Tommy Hilfiger, care îmbină patrimoniul american al mărcii cu finisaje curate, moderne și cu o estetică luminoasă, aerisită. Fațada exterioară îmbină lemnul lăcuit alb lucios și oțelul inoxidabil lustruit, cu accente în paleta de culori roșu, alb și albastru a mărcii. Interiorul preia stilul de viață nautic – una dintre sursele de inspirație îndelungate ale lui Tommy Hilfiger. Panourile de iluminat lăcuite în alb sunt așezate pe parchetul de stejar rustic. Mobilierul este realizat din lemn alb lucios, cu accente din oțel inoxidabil lustruit, lemn de nuc și sticlă.

Magazinul prezintă stiluri de încălțăminte și accesorii din colecția TommyXZendaya toamnă 2019, a doua colaborare între designerul american Tommy Hilfiger și actrița și ambasadoarea la nivel global a mărcii TOMMY HILFIGER, Zendaya. De asemenea, sunt disponibile modele din cea de-a treia colecție colaborativă  TommyXLewis, realizată de Tommy Hilfiger împreună cu pilotul de curse britanic, de cinci ori campion FIA Formula OneTM World Drivers și ambasadorul global al mărcii pentru bărbați TOMMY HILFIGER, Lewis Hamilton. În plus, consumatorii pot achiziționa colecția de încălțăminte și accesorii pentru bărbați și femei TOMMY HILFIGER din Toamna anului 2019, inspirată de o confruntare conștientă între funcționalitate și patrimoniu.

Lansarea magazinului va fi celebrată pe data de 10 octombrie, în cadrul unui eveniment dedicat, la care vor participa vedete, influenceri și jurnaliști români de la cele mai importante publicații de modă și lifestyle.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *