Evadare din cotidian: elemente traditionale romanești, reinventate in tinute Mathilde cu personalitate!

Mathilde_elemente_traditionale__5_5Asa cum ne-a obisnuit, brandul Mathilde pune pret pe valorile traditionale, le readuce in actualitate si le pune intr-un context modern, alaturi de linii nonconformiste si croieli iesite din tipar. Broderiile executate manual sunt o constanta a colectiilor Mathilde, iar povestea Mathilde este cu atat mai vibranta cu cat evoca elemente traditionale reinventate in cheie moderna.

Mathilde_elemente_traditionale__1_

Vara aceasta in mod special povestea Mathilde este despre evadarea din cotidian si reintoarcerea la traditii! Fie ca alegeti o tinuta care iese din anonimat datorita broderiilor aplicate manual, fie ca va lasati cucerite de croiurile inspirate de liniile traditionale, sfatul Mathilde este sa accesorizati evadarile din cotidian cu tinute care sa va puna in valoare stilul natural!

Mathilde_elemente_traditionale__2_

Pentru o tinuta office, de exemplu, puteti opta pentru un mix de linii masculine (pantaloni si camasa), alaturi de o vesta cu detalii feminine si broderii florale sau pentru un plus de feminitate, puteti alege o bluza de inspiratie etno, cu detalii delicate ce amintesc de motivele traditionale, aplicate insa pe materiale fluide, pretioase.

Mathilde_elemente_traditionale__8_

Iar pentru timpul liber, de exemplu o seara cu prietenele, puteti alege o fusta maxi cu broderie florala, alaturi de o bluza de tip ie, cu nasturi colorati aplicati razlet, pentru a emana dinamism si exuberanta. Pentru o plimbare de weekend, puteti opta pentru un mix de stiluri, la granita dintre sport si casual, reinventand fota fustelor traditionale si purtand-o peste pantaloni, pentru un aer nonconformist.

Mathilde_elemente_traditionale__9_

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *