Cum să îți creezi propriul stil-semnătură. Sfaturi prețioase de la designerul Parapli Solèy

_DSC2511

Stilul este foarte diferit de modă. Odată ce ai găsit ceva ce funcționează, păstrează-l” – Tom Ford

Stilul-semnătură este stilul care diferențiază, care pune în evidență și care include amprenta personală. Prin combinația potrivită de culori, detalii, materiale și texturi, se poate obține un look care reușește să rămână în memorie pentru mult timp.

Raluca Lupulescu Soare, creatoarea brandului vestimentar Parapli Solèy și designer de piese de îmbrăcăminte unicat, oferă câteva sfaturi pe care oricine le poate pune în practică pentru a-și pune la punct un stil-semnătură.

            “Și în modă funcționează aceleași principii ca în viața noastră zilnică. Dacă ceva nu ne place, acel ceva este în zadar.

            Eu m-am îmbrăcat dintotdeauna cu ce mi-a plăcut. De mică, ai mei îmi făceau ținutele la croitoreasă. Pentru că le voiam altfel. Voiam să ies în evidență. La fel și acum. Acum am devenit însă și mai îndrăzneață. Și intuitivă. Și am combinat toate trăsăturile acestea în creațiile unicat  Parapli Solèy.

Când văd un imprimeu frumos sau uneori poate doar aparte, o țesătură care mă face să tresar, înseamnă că acel material trebuie să fie al meu. Și va ieși ceva spectaculos din el.

Sfaturile mele? Iată-le:

  1. Fă un test cu tine însăți! Vezi mai întâi ce haine admiri la ceilalți. Și atunci de ce ceea ce îți cumperi este mult mai clasic și mai cuminte? Asumă-te până la capăt, căci doar așa vei transmite mai departe adevărata ta energie.
  2. Poartă culori. Nu este doar un mit că ele transmit o stare bună de spirit. În plus, vei fi văzută.
  3. Riscă. Încearcă lucruri noi. Nu ți se întâmplă nimic dacă porți ceva diferit astăzi. Dacă nu ți-a plăcut, de mâine poți reveni la ținutele tale clasice.
  4. Dacă trebuie să mergi îmbrăcată mai sobru la locul de muncă, găsește o cale să îmbini frumosul cu… impusul. Există pasteluri, dar există și tăieturi aparte. Joacă-te!
  5. Caută-te! Vei avea surpriza să te regăsești în culori, în linii, în buline, în asimetrii, în accesorii, ești peste tot!

Personalitatea ta este cea care îți dictează stilul, doar că trebuie să îi dai voie să o facă.”, spune Raluca.

Despre Parapli Solèy

Parapli Solèy s-a născut din iubirea pentru culori şi din nevoia de a crea. Parapli Solèy s-a născut din dorinţa de a insufla curaj vestimentar femeilor. Şi asumare. Din dorinţa de a ţine negrul la rang de accesoriu.

Numele vine din creolă haitiană şi înseamnă “umbrele de soare”.

Hainele ne ajută de obicei să mascăm anumite defecte. Să ne construim o personalitate pe care alegem să o afișăm pentru a obține reacțiile dorite în societate.

Parapli Solèy își propune exact contrariul. Este brandul pe care îl alegi pentru că ai curajul să te arăți lumii așa cum ești. Un brand care în loc să creeze aparențe, te ajută să te simți bine în pielea ta.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *