Creatoarea brandului de haine unicat Parapli Solèy promovează designerii români la TIFF

 


Raluca Lupulescu Soare 1Raluca Lupulescu Soare, creatoarea brandului vestimentar Parapli Solèy și designer de piese de imbrăcăminte unicat, lansează un nou proiect vestimentar: pe întreaga perioadă a Festivalului Internațional de Film Transilvania, ce se desfășoară până pe 9 august, poartă în fiecare zi ținute compuse din piese ale designerilor români. 

Raluca a ales rochiile brandului propriu, Parapli Solèy, și le-a accesorizat cu piese pe care le-a cumpărat de la creatorii români. Liv’s Shoes, Yokko The Fashion Store, City Boutique, DeCorina Hats-Millinery, Stroescu’s HandMade, Ana Ilie, Lyria by Armina Popeanu, Fandacsia, Bendis Mitho, Silkdom, Papucei, Emotii in culori, Neune, Marelbo, sunt doar câteva dintre brandurile pe care le-a ales pentru acest proiect.

Raluca Lupulescu Soare 2

„Am avut șansa de a fi invitată de YOKKO The Fashion Store să îmi expun creațiile în vitrina lor, în cadrul campaniei #DesigneriInVitrinaYokko. O campanie minunată care distruge granițe și vanități concurențiale și care invită la bucurie și descoperire de oameni deosebit de talentați.

 Într-un capitalism feroce, mi s-a părut una dintre cele mai elegante și rafinate provocări. Și atunci nu am vrut să o las așa, am hotărât să o duc mai departe. Și pentru că începe TIFF, iată-mă cu ideea mea la porțile Clujului.

Raluca Lupulescu Soare 3

 Până pe 9 august prezint în fiecare zi creații ale câtorva designeri români. Am ales, desigur, accesorii cu care să rezonez și care să se potrivească ținutelor create de mine.

Aș fi ales muuult mai multe, credeți-mă! Sunt minunate! Și nu o să mă opresc aici, promit! Mulțumesc tuturor care au vrut sa fie parte din look-ul meu de august 2020!”, spune Raluca.

În fiecare zi, pe pagina de Facebook Parapli Solèy, Raluca își prezintă ținutele compuse din piese ale designerilor români, în fotografii realizate de Raluca Ciornea.  De părul Ralucai s-a ocupat hairstylistul Erika Gonczi.

Raluca Lupulescu Soare 4

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *