Pregătirile de Paște le faci cu CEL.ro

CEL.ro_PasteCEL.ro îți vine în ajutor pentru pregătirile de Paște și anunță o nouă campanie promoțională în perioada 7-13 aprilie, cu reduceri de până la 40% la produse pentru toată familia.

Categoriile de produse înscrise în campanie sunt telefoanele mobile, electrocasnicele, parfumurile, cosmeticele și produsele de îngrijire. Astfel că, în perioada următoare, CEL.ro oferă reduceri de până la 30% la toate smartphone-urile cu sistem de operare Windows și 25% reducere la tabletele Apple iPad din promoție. Primăvara aceasta sunt prezente în campanie și laptopurile Asus cu un preț de pornire de 999 de lei, oferind o serie de modele performante, cu design unic.

Pentru categoria de electrocasnice, în campania de Paște sunt disponibile cele mai populare produse marca Philips, cu discounturi de până la 40% la epilatoare și 30% la mixere, storcătoare și aspiratoare.

Participanții la promoție se pot bucura în perioada următoare de prețuri speciale și la televizoarele smart Samsung, LG și Philips, cu diagonale de peste 102 cm. Numai în perioada campaniei, televizorul LG LED Full HD cu diagonala de 106 cm este disponibil la prețul de 1.349 de lei! Descoperă oferta aici!

Tot în săptămâna 7-13 aprilie, CEL.ro oferă o reducere de 400 de lei la combina frigorifică Samsung cu tehnologia No Frost, cu debit multiplu, din clasa A+.

În campania de Paște de la CEL.ro, cei care sunt în căutarea prețurilor speciale, se pot bucura de reduceri de până la 30% la cosmeticele L’Oreal. Discounturile de până la 30% sunt disponibile și la parfumurile din promoție.

Pentru că momentele în familie sunt cele mai frumoase, CEL.ro dorește ca această campanie cu reduceri de Paște să se adreseze întregii familii și să devină o tradiție, oferind numeroase opțiuni și avantaje în materie de shopping online.

Mai multe detalli despre promoția de Paște se găsesc aici.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *