Rasfat Royal: 40% discount la toate produsele Sabon

EAU_de_SABON_-Body_Gelee_Green_Rose 640

Ai ceva programat pe 23 iunie? Sfatul Sabon: elibereaza-ti agenda de pe acum pentru acea zi de marti! Iti spunem si de ce – nu vor fi 3 ceasuri rele ci doar multe, multe ore de shopping in magazinele Sabon pentru ca este…esti pregatita? Este Royal Passport Day! Acea zi magica pentru cele care au cardul Royal Passport – accesul la universul Sabon cu extra beneficii. Iar daca nu il ai, fii linistita! Il poti achizitiona pe loc astfel incat prima ta experienta magica sa fie pe 23 iunie. Este ziua in care ai reducere de 40% la toate produsele Sabon. Este ziua in care Sabon te rasfata ca pe o regina! 

Intra in Clubul Royal Passport iar Sabon va avea grija sa iti ofere experiente premium in exclusivitate. La fiecare Royal Passport Day, ziua ta se transforma in cea mai luxurianta aventura. La Sabon credem in magie!

Zambeste! Va fi o zi Sabon de perfecta!

23 iunie: ziua in care explorezi la maximum desfatarea produselor Sabon!

Daca esti una dintre persoanele inspirate care de mult face parte din Clubul Royal Passport, stii deja. Pe 23 iunie te asteapta momente de beatitudine pura si vei alege cu un entuziasm infinit toate produsele Sabon pe care le indragesti. 

Delecteaza-te cu discountul de 40% la orice produs Sabon si ofera-ti rasfatul suprem! 

Daca de abia incepi sa-ti creezi propria poveste Sabon cu ajutorul cardului Royal Passport, fii pregatita sa fii uimita! Poti achizitiona pe loc un card Royal Passport pentru a nu rata ziua de 23 iunie si reducerea de 40% la produsele Sabon. Este momentul sa-ti perfectionezi ritualul de frumusete cu Sabon! 

sabon produse

23 iunie este ziua in care te preocupi de fericirea ta, prin gesturi simple, selectand acele produse Sabon care stii ca au grija de pielea ta intr-un mod unic sau poti alege sa faci cadou celor dragi produse premium care le vor darui un tonus extraordinar, prin beneficii excelente asupra trupului si spiritului, cum stii prea bine ca se intampla. 

Si daca vrei sa impartasesti aceasta bucurie incredibila, ofera cadou un card Royal Passport unei persoane dragi tie. Veti putea petrece impreuna momente extraordinare cu o simpla vizita in magazinele Sabon, recent redeschise sau online pe http://www.sabon.ro. Reducerea este aceeasi precum si magia produselor Sabon. 

Intra pe 23 iunie in universul Sabon – in magazinele fizice sau pe http://www.sabon.ro si fii cat mai creativa in alegerea produselor preferate!

Indrazneste sa crezi in magie! La Sabon lucruri exceptionale sunt posibile! 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *