Tinerețea vine din interior cu noua gamă NIVEA HYALURON CELLular FILLER + Elasticity Reshape

Crema de noapte_NIVEA HYALURON CELLular FILLER + Elasticity Reshape

Odată cu înaintarea în vârstă, structura tenului nostru se schimbă. Elasticitatea, fermitatea, strălucirea și rezistența se reduc, iar ridurile sunt din ce în ce mai vizibile. Din fericire, cu ajutorul produselor inovatoare și a tehnologiei toate aceste semne naturale ale îmbătrânirii pot fi încetinite și prevenite în mod eficient.

Noua gamă de îngrijire anti-aging NIVEA HYALURON CELLular FILLER + Elasticity Reshape, recomandată de Monica Bellucci, reprezintă o combinație inovatoare de ingrediente active anti-îmbătrânire, dezvoltată special pentru tenul matur. Aceasta conține un ser-tratament anti-pete, o cremă de zi și o cremă de noapte. Noua formulă anti-rid acționează din interiorul celulelor, stimulându-le să-și producă în mod natural propriul acid hialuronic și colagen.

Vârsta este doar un număr. Fii energică, încrezătoare și bucură-te de viață
cu Tratamentul NIVEA HYALURON CELLular FILLER + Elasticity Reshape împotriva petelor pigmentare. Acesta conține un inhibitor de  melanină foarte eficient, special dezvoltat pentru a încetini producția substanței în celulele pielii, reducând astfel vizibilitatea petelor produse de razele solare și alți factori de mediu. Rezultatele încep să apară după doar 4 săptămâni de utilizare. Tenul va arăta mai bine, mai suplu și mai tânăr.

Crema de zi NIVEA HYALURON CELLular FILLER + Elasticity Reshape FPS 30 conține o combinație de ingrediente ce au rolul de a stimula celulele pielii să producă  acid hialuronic, colagen și elastină. Elasticitatea pielii este astfel restabilită, ridurile sunt vizibil reduse, iar tenul capătă un aspect mai tânăr și mai sănătos.

Textura cremoasă a cremei de noapte NIVEA HYALURON CELLular FILLER + Elasticity Reshape se absoarbe rapid în piele, hrănește în profunzime tenul și îl face mai ferm, stimulând procesul de reîntinerire. Dimineața tenul este mai catifelat și hidratat. Rezultatele încep să apară după 1 și 4 săptămâni de utilizare.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *