Răsfață-ți tenul înainte de Sărbători! Iată cea mai simplă metodă!

Beauty Portrait. Beautiful Spa Woman Touching her FaceChiar și pe perioada iernii, tenul tău poate avea de suferit din cauza vântului și a frigului. De aceea,  un tratament de hidrodermoabraziune este ideal în acest sezon, întrucât regenerează pielea și o curăță în profunzime.

Specialiștii recomandă tratamentul Hydrafacial, deoarece acesta este singurul care combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți, rezultând o piele mai curată, mai frumoasă, fără disconfort și timp de recuperare.

În plus, cu ajutorul acestui tratament se elimină liniile fine, porii măriți și congestionați, se tratează tenul acneic, hiperpigmentația și petele generate de înaintarea în vârstă. Procedura este destinată tuturor tipurilor de ten.

La nivel mondial, tratamentul este promovat de celebra Paris Hilton, iar în România a devenit tratamentul preferat de celebrități din lumea televiziunii, a muzicii, a modei. Prezentatoarea TV Geanina Ilieș a declarat că de când folosește acest tratament, tenul ei este mai hidratat si mai luminos ca niciodată. Si Valentina Pelinel este foarte multumită de rezultatele pe care le-a obținut în urma tratamentelor faciale realizate la Noblezza, declarând că Hydrafacial face minuni cu tenul ei.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *