Inovatie in ingrijire: noile geluri de dus Dove! Piele mai fina si mai catifelata, chiar dupa primul dus

Geluri de dus DoveDove relanseaza gama de geluri de dus si propune o formula revolutionara ce asigura o piele mai fina si mai catifelata, inca de la prima utilizare. Prin aceasta inovatie, Dove stabileste un nou standard de ingrijire a pielii transformând experienta dusului intr-un adevarat ritual de frumusete.

Cercetatorii Dove au reusit in premiera sa imbine in acelasi produs ingrijirea superioara a pielii si proprietatile senzoriale deosebite. Noua gama de geluri de dus aduce o formula inovatoare mult mai delicata, cu textura matasoasa si o spuma mai bogata.

Ingrijirea superioara din gelurile de dus Dove este data de tehnologia Nutrium MoistureTM. Aceasta combina cei mai delicati agenti de curatare cu un amestec unic de nutrienti proprii pielii, având ca rezultat o hidratare in profunzime (Stratum Corneum) care contribuie la refacerea si la fortifierea barierei de protectie a pielii. Spuma bogata si cremoasa invaluie pielea intr-o senzatie de catifelare si rasfat. Rezultatul este o piele frumoasa, vizibil mai fina si catifelata, chiar dupa primul dus. In plus, ingrijirea oferita de gelurile de dus Dove ofera confortul si increderea de sine necesare pe parcursul intregii zile.

O consecinta a folosirii produselor de curatare agresive, ce contin surfactanti, este impactul negativ asupra pH-ului pielii. Produsele obisnuite deterioreaza stratul lipidic din stratum corneum prin inlaturarea acizilor grasi si mai ales a colesterolulului. Pentru ca functiile protectoare ale stratum corneum sa nu fie afectate este nevoie de produse de curatare a pielii care au o actiune mai delicata asupra pielii si care includ ingrediente de hidratare ce contracareaza impactul negativ al surfactantilor.

In mod normal, produselor cu o formula delicatale lipseste beneficiul de a produce prea multa spuma. De aceea, prin noua formula ce reuneste ambele beneficii, gelurile de dus Dove aduc o adevarata inovatie in categoria produselor de curatare si ingrijire.”, sustine Dr. Carmen Curea, medic dermatolog, membru al Societatii Române de Dermatologie (SRD).

Vizual Dove (1)

Pentru majoritatea femeilor dusul are un rol functional, acela de a lasa pielea curata. Dusul poate deveni si un prim pas important in ritualul de frumusete daca folosesti produsele potrivite. Ingrijirea delicata, in profunzime, si spuma bogata din noile geluri de dus transforma momentele petrecute la dus in momente speciale.” sustine Dan Oprescu Brand Building Director Home & Personal Care Unilever South Central Europe.

Noi variante de geluri de dus:

Dove isi extinde portofoliul cu 3 variante noi de produs:

  • Dove Gentle Exfoliating cu particule exfoliante delicate ce redau luminozitatea si stralucirea naturala a pielii;
  • Dove GoFresh Revitalise, cu parfum revitalizant de mandarine si flori de Tiaré ce revigoreaza pielea – modul perfect prin care poate incepe ritualul de frumusete si
  • Caring Protection, cu un nivel ridicat de uleiuri naturale, special creat pentru pielea uscata, pentru a o proteja cu delicatete si pentru a-i asigura hidratare in profunzime (Stratum Corneum).

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *