Capsulele cu acid hialuronic – inovaţia cosmetică pentru regenerarea tenului

Luminita Tataru_ cosmeticianaCremele obişnuite nu mai reuşesc să hidrateze tenul în profunzime şi încep să se vadă semnele trecerii timpului, ale efectelor nocive ale soarelui, ale fluctuaţiilor în greutate sau ale geneticii? Înseamnă că trebuie să te orientezi către produse de îngrijire care conţin ingrediente active şi au în compoziţie acid hialuronic compensator, având particule extrem de mici (când nu sunt în contact cu umiditatea). Graţie dimensiunii lor se pot fixa în profunzimea ridurilor, absorbind umiditatea şi diminuând ridurile.

Ştiaţi că acidul hialuronic a fost descoperit pentru prima dată în 1934, dar a fost folosit abia în 1980? Prima sa utilizare practică a fost un gel injectabil în mai multe operaţii chirurgicale la ochi.

Capsulele de terapie cu acid hialuronic pur de la Dr. Grandel Kosmetik – un produs cosmetic ce face parte din gama profesională Hydro Active, hidratează intens şi netezesc vizibil pielea în doar câteva minute, chiar şi ridurile pronunţate ale pielii uscate fiind estompate. Calitatea lor a fost recunoscută oficial în 2013, în cadrul evenimentului Beauty Expo desfăşurat la Praga, unde au câştigat la categoria “High Quality Products”, dintr-un număr de 156 de produse, fiind votate de peste 30% dintre producători şi importatori.

Cum se aplică:

Se deschide capsula, învârtind extremitatea, se scoate conţinutul în mână presând uşor, se aplică pe o piele curată, față, gât şi decolteu. Pentru un rezultat mai spectaculos, adăugaţi o altă capsulă, insistând pe riduri și masând uşor până produsul intră complet în piele. La final aplicaţi o cremă Dr. Grandel Kosmetik potrivită tipului de ten. Preţ recomandat:186 Ron/28 capsule.

Principala cauză a îmbătrânirii pielii este deshidratarea fiziologică, iar acest fenomen  se produce în mod firesc din cauza faptului că pe măsură ce înaintăm în vârstă, corpul sintetizează cantităţi mai mici de acid hialuronic, dar şi de colagen, elastină şi reticulină, fibroblastele care susţin pielea şi asigură fermitatea ţesutului epitelial. Acidul hialuronic aflat în spaţiile dintre acestea asigură hidratarea celulară şi, implicit, aspectul luminos, odihnit şi tânăr al pielii. Nu întâmplător este din ce în mai des folosit pentru remodelarea trăsăturilor buzelor şi “ştergerea” ridurilor. Spre deosebire de acidul hialuronic injectabil, care trebuie administrat o dată la 6 luni, produsele cosmetice pe bază de acid hialuronic oferă un aport constant de substanţă necesară pentru menţinerea structurilor pielii. Rezultatele vizibile pe termen lung şi chiar de la primele utilizări ajută la evitarea apelării la chirurgia estetică şi la a dobândi acea „tinereţe fără bătrâneţe” pe care şi-o doreşte toată lumea. Recomand gama Hydro Active de la Dr. Grandel Kosmetik pe care o folosesc la tratamentele cosmetice profesionale, deoarece la acidul hialuronic din compoziţie se adaugă alte ingrediente active: alge şi apa de mare, uleiuri hidratante şi tehnici speciale de încapsulare care corespund problemelor pielii uscate sau mixte apărându-le astfel de deshidratare” susţine Luminiţa Tătaru, cosmeticiană în cadrul Tantzi Hair Studio.

hydro_active_hyaluron_refill_cream_204Lei

Cremă antirid cu acid hialuronic Dr. Grandel Kosmetik

Hyaluron Refill Creăm de la Dr. Grandel este o cremă antirid cu acid hialuronic care hidratează în profunzime, reface rezervele de hidratare proprii pielii şi netezeşte ridurile din interior. Mai mult decât atât, combinaţia activă de alge şi apă de mare hidratează şi restructurează în mod natural pielea. Datorită texturii inovative este rapid absorbită de piele şi oferă pielii o hidratare care reface aspectul proaspăt şi radiant.

Cum se aplică:

Se aplică o cantitate de cremă de mărimea unei alune pe faţă, gât şi decolteu dimineaţa şi seara, după demachiere şi după aplicarea unui produs de îngrijire a ochilor adecvat.

Gama Hydro Active are în compoziţie o combinaţie de alge şi apă de mare, o formulă activă ce asigură hidratarea intensă a pielii. Preţ recomandat: 204 RON /50 ML.

Despre Dr. Grandel Kosmetik

Produsele cosmetice Dr. Grandel Kosmetik au la bază peste 60 de ani de expertiză şi sunt fabricate în Bavaria Germania în conformitate cu standardele stricte de calitate similare celor existente în procesele de producţie a produselor farmaceutice. Regulile stricte de igiena şi un control profesional permanent al procesului de fabricaţie ultra-modern, permite companiei să reducă la minimum folosirea conservanţilor. Rezultatul, calitate superioară << made in Germany >> cu o mare eficacitate şi o excelentă toleranţă.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *