Reteta Supa de fasole si chorizo
Timp de preparare: 10 minute
Timp de gatire: 20 minute
Cantitate: 4 portii
Ingrediente:
2 carnaciori chorizo taiati cuburi
1 ardei rosu, taiat felii
1 morcov, feliat subtire
500ml supa de legume
170g baby spinach
400g fasole din conserva
200g Koliba calup razuit
100g unt premium Koliba
Mod de preparare
Se pun la foc mediu, intr-o oala adanca, chorizo, ardeiul rosu, morcovii si untul premium Koliba pana cand carnaciorii devin maronii. Se adauga apoi supa de pui si se lasa sa dea in clocot, dupa care se reduce focul si se lasa pe foc alte 10 minute, pana cand legumele se inmoaie. Se adauga la final baby spinach si fasolea si se lasa pe foc pentru inca 5 minute. Dupa ce se raceste, supa se pune in boluri si se serveste pofticiosilor, nu inainte de a presara deasupra Koliba calup razuit.