Te invităm la Târgurile de Crăciun ale copiilor antreprenori. Te așteptăm cu produse de Sărbători realizate chiar de cei mici

Targuri de Craciun

KEN Academy intră în atmosfera Sărbătorilor de iarnă și organizează „Târgurile de vânzare de Crăciun KEN Academy„, evenimente de vânzare în cadrul cărora copiii din program își vor expune produsele homemade cu tematică de Sărbători concepute chiar de ei.

            Evenimentele au loc după următorul program:

14 si 15 decembrie – Diverta din Bucuresti Mall – Vitan,  între 11:00 și 15:30.

16 decembrie – Europe House, de la ora 16:00.

18 decembrie – Europe House, de la ora 16:00.

18 decembrie – Charles de Gaulle Plaza, de la ora 16:00.

19 decembrie – Diverta din Plaza Romania, de la ora 16:00.

Copiii din KEN Academy învață să își transforme talentul și visele în realitate. Dezvoltă proiecte antreprenoriale, învață ce înseamnă curajul și încrederea în sine, puterea inițiativei și a perseverenței, magia lucrului în echipă.

Micii antreprenori de la KEN Academy au meșterit  produse homemade de care se poate bucura oricine la târgurile de vânzare.

Produse expuse sunt create chiar de ei: de la obiecte de artă și decorațiuni de Crăciun, produse cosmetice homemade, până la biscuiți și turtă dulce delicioasă, realizată cu atenție și drag de dulce.

Te așteptăm să îi cunoști pe copii. Vor povesti cum au luat naștere produsele, de la concept, până la procesul de producție.

Acest eveniment de vânzare face parte din programul de educație antreprenorială KEN Academy. Scopul său este de a deprinde experiențial cei 4 P ai mixului de marketing (produs, preț, promovare, plasament). De asemenea, este calea cea mai potrivită de a dezvolta abilități de vânzare și negociere, de prezentare, de comunicare și oferire de servicii. În cadrul evenimentului, copiii vor întelege rolurile în echipă și importanța disciplinei, respectului și colaborării cu colegii din echipă.

Mai multe detalii despre târgurile de vânzare, în evenimentul de pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/1089256104799335/  

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *