Tchibo face așteptarea mai plăcută în traficul bucureștean

Tchibo face asteptarea mai placuta in traficul bucurestean_foto 1

De multe ori plecăm grăbiți de acasă, fără să ne bem cafeaua, pentru a nu prinde ambuteiajele din intersecții, pentru a ajunge la timp cu cel mic la școală sau pentru a nu întârzia la birou. Bucureștiul este unul dintre cele mai aglomerate orașe din Europa, iar pentru mulți dintre șoferi timpul petrecut în trafic este un adevărat coșmar din care și-ar dori să se trezească. De ce nu, cu o cafea bună.

Toamna aceasta, Tchibo revigorează simțurile șoferilor din capitală cu o cafea caldă, proaspăt preparată. În perioada 23 – 27 septembrie și 30 septembrie – 4 octombrie, echipele de promoteri Tchibo vor fi prezente în câteva dintre cele mai aglomerate zone ale Bucureștiului, oferind un pahar de Tchibo Exclusive celor care așteaptă lumina verde a semaforului.

Zonele vizate sunt Dimitrie Pompeiu, intersecția Șoselei Pipera cu Calea Floreasca, Pallady, Lujerului, Tineretului – Budapesta și pe Bulevardul Iuliu Maniu, în zona cuprinsă între Autogara Militari și Militari Shopping Center, unde promoterii vor fi prezenți, pe rând, timp de 4 ore pe zi.

Cafeaua Tchibo Exclusive are o tradiție îndelungată, fiind creată din cele mai bune boabe de cafea Arabica, completate cu boabe Robusta. Aceasta este disponibilă și în variantele Intense, cu un gust bogat și Decaf, cu o aromă delicată.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *