Simona Dragomir (fosta Balanescu) si Monica Iagar au dezvaluit secretul unui organism sanatos!

DSC01823Simona Dragomir (fosta Balanescu) a lansat joi un nou concept de eveniment: conferintele de sanatate si frumusete „Traieste Sanatos cu Simona”.

Prima tema abordata de vedeta in cadrul conferintei a fost „Sanatatea e mai buna decat toate”.

Alaturi de Simona, la eveniment s-au aflat: dubla campioana mondiala Monica Iagar, medic primar medicina de familie Corina Schepp, medic de familie, competenta in apifitoterapie Ruxandra Constantina si specialistul in fitness si nutritie Liora Zytcer.

DSC01838

Simona si invitatele sale au impartasit participantilor sfaturi privind importanta analizelor medicale, ingrijirea tenului si a parului, detoxifierea de primavara, nutritie inteligenta, intarirea sistemului imunitar si crearea unui program de miscare personalizat.

„Conferintele Traieste Sanatos cu Simona sunt o continuare fireasca a emisiunilor tv si radio de sanatate pe care le realizez. Seara trecuta, as putea spune ca am demarat nu doar o conferinta, ci mai mult de atat. A fost exact precum o emisiune in direct, doar ca publicul s-a aflat alaturi de noi in restaurantul Silk Panoramic si a putut pune intrebari direct specialistilor invitati”, a marturisit realizatoarea radio si tv.

DSC01893

Desi recent a trecut printr-o perioada grea din viata sa, Simona a povestit ca si-a dorit sa onoreze promisiunea facuta publicului si sa raspunda intrebarilor acestora. „De-a lungul timpului, tot mai multe persoane mi-au cerut sfaturi cu privire la diverse subiecte din domeniul sanatatii, frumusetii si al intretinerii corporale, educatiei si parenting-ului. Tocmai de aceea, conferintele Traieste sanatos cu Simona sunt realizate pentru a interactiona mai bine cu publicul si pentru a raspunde direct nevoilor participantilor. Prima tema, Sanatatea e mai buna decat toate, a pus accent pe importanta analizelor medicale generale alaturi de reprezentantul Centrului Medical Matei Basarab, dr. Corina Schepp; detoxifierea organismului, cresterea imunitatii, ingrijirea tenului si a parului alaturi de dr. Ruxandra Constantina; nutritie si sport alaturi de Monica Iagar si Liora Zytcer. Subiectele atinse reprezinta elemente de care trebuie sa tinem cont  pentru a avea o viata armonioasa din toate punctele de vedere„, a declarat Simona Dragomir (fosta Balanescu).

Monica Iagar i-a fost alaturi Simonei la conferinta si le-a invatat pe participante cum pot face miscare intr-un mod inteligent si intr-un timp scurt.

DSC01845

Am raspuns afirmativ invitatiei Simonei Dragomir (fosta Balanescu) de a participa la conferinta, din dorinta de a invinge monotonia cotidiana si de a invata oamenii ca pot avea un corp tonifiat intr-un timp relativ scurt. In cadrul conferintei le-am prezentat participantilor o modalitate inovatoare de intretinere si tonifiere cu un aparat EMS (Stimulare Electrica Musculara). Acesta este folosit si in practica medicala, pentru preventia unor afectiuni, reabilitarea post traumatism, ameliorarea durerilor de spate sau chiar corectarea posturii. Lucrez de cativa ani cu aparatul X-Body si cred ca este antrenamentul secolului XXI! In doar 20 de minute veti antrena noua grupe de muschi, exercitiu echivalent a sase ore in sala de fitness. Avem astfel o varianta benefica de a face sport, chiar daca programul este incarcat”, a mai povestit Monica Iagar.

De-a lungul anului 2015, realizatoarea tv va sustine 5 conferinte „Traieste sanatos cu Simona” pe diverse teme.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *