Radhu, românul care a cucerit America Latină, colaborare cu Rafaga! Ascultă „Chico Latino”

radhuRadhu, cântărețul latino și actorul de telenovele de origine română, lansat de Laura Zapata, sora Thaliei, singurul artist de cumbia din România, a cucerit și Argentina. Tânărul a lansat, în premieră, „Chico Latino”, o piesă de sezon, realizată de către Ragafa și producătorii celebrului Luis Fonsi, și de instrumentiștii Gloriei Estefan.

După succesul din Mexic, unde Radhu cântă muzică ranchera cu El International Mariachi Puebla, cea mai cunoscută trupă de mariachi din America Latină, unde presa mexicană îl prezintă ca pe un artist român, dar cu suflet latino-american, Radhu a fost remarcat nu numai de posturi artistice și mondene, ci și de știri, cele mai importante publicații „El Sol de Mexico” ,”El Grafico” , „El Universal” , chiar și „Playboy Mexico” scriind despre românul nostru!

Cel mai important jurnalist Televista, Joaquin Lopez Doriga, l-a remarcat pe Radhu la „Despierta America”, emisiunea celebra a latinilor din Miami , de la postul Univision, unde românul nostu a cântat cu Miss America Latină, prezentatoarea Francisca Lachapel.

Iată că acum Radhu și-a făcut debutul și în Buenos Aires, la America TV, la emisiunea “Pasion de Sabado”, unde cântă pe aceeași scenă cu Rafaga, Rodrigo Tapari, Alex Ubago, Natalia Oreiro, Maluma, Luis Fonsi, și multe alte nume cunoscute din industria muzicii latino.

Noua piesă, „Chico Latino”, se bucură și de un videoclip pe măsură ce va fi lansat curând și în România.  

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *