Invata sa traiesti sanators cu Simona Dragomir!

Afis conferintaRealizatoarea tv si radio, Simona Dragomir (fosta Balanescu) te invita la lansarea unui nou concept de eveniment: conferintele de sanatate si frumusete „Traieste Sanatos cu Simona”.

Pe 12 martie 2015, la ora 18:30 are loc prima conferinta, cu tema „Sanatatea e mai buna decat toate”.

Cunoscuta ca fiind un promotor al stilului de viata sanatos, Simona ne va da sfaturi despre felul in care putem sa ne ingrijim atat fizic cat si psihic, pentru a face fata tuturor provocarilor vietii.

„Conferintele Traieste Sanatos cu Simona vor fi o continuare fireasca a emisiunilor de sanatate pe care le realizez. De-a lungul timpului tot mai multe persoane mi-au cerut sfaturi cu privire la diverse subiecte din domeniul sanatatii, frumusetii si al intretinerii corporale, educatiei si parenting-ului. Tocmai de aceea, mi-am propus sa ma intalnesc cu publicul pentru a interactiona mai bine si pentru a raspunde direct nevoilor participantilor. Alaturi de specialisti din diverse domenii, voi aborda teme variate, asa ca ii astept pe toti cei interesati sa se inscrie la adresa conferintasimona@replicavedetelor.ro. Prima tema, Sanatatea e mai buna decat toate, va pune accent pe importanta analizelor medicale generale, detoxifierea organismului, cresterea imunitatii, ingrijirea tenului si nutritie, astfel incat sa putem avea o viata armonioasa din toate punctele de vedere”, a declarat Simona Dragomir (fosta Balanescu).

Pe parcursul anului 2015 vedeta va sustine 5 conferinte „Traieste sanatos cu Simona” pe diverse teme iar noi le asteptam cu nerabdare, sa descoperim secretele unui stil de viata sanatos!

„Pentru fiecare dintre conferintele ce se vor desfasura in 2015, am ales sa colaborez cu vectori de imagine in industria frumusetii si a sanatatii. ColonHelp, Ropharma, Centrul Medical Matei Basarab si Farmec vor fi alaturi de mine in cadrul primului eveniment, unde vom oferi solutii pentru subiectele dezbature. Cei care doresc sa participe la conferinta sunt asteptati sa se inscrie la adresa conferintasimona@replicavedetelor.ro„, a mai adaugat realizatoarea  emisiunilor „Meditatii pentru parinti” si „Mamma mia” de la radio Itsy Bitsy.

Pretul biletelor pentru participarea la conferinta varianza intre 10 si 30 de lei. Cine achizitioneaza un bilet la categoria I, la 30 de lei, primeste si un gift bag in valoare de 100 de lei.

Ne vedem la conferinta, girls! Save the date, 12 martie 2015.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *