Restaurantul Blue Fig a fost deschis în Romania

Antonia_Blue FigAseară, s-a lansat în București un nou restaurant-lounge, Blue Fig, locaţie ce va fi şi club în serile de weekend, oferind un meniu diversificat alcătuit din preparate cu specific internaţional şi cocktailuri delicioase.

Antonia a fost invitatul special, susţinând un concert acustic, iar atmosfera a fost animată de magicianul Verdini şi DJ Dragoş Vulgaris. La eveniment au fost prezente VIP-uri precum Andreea Mantea, Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Valentina Pelinel, Alexandra Ușurelu, Zoli Toth, Mario Fresh, Lino etc.

Bobby Stoica_Alexandra Usurelu

Blue Fig este un restaurant, bar & lounge deschis în 10 ţări, intre care Australia, USA și Iordania, iar meniul conţine preparate pe baza reţetelor culinare din bucătăria internaţională. Fiind un restaurant high class, este locul perfect pentru petreceri private şi corporate, dar şi un loc special unde poti lua micul dejun.

Restaurantul se desfăşoară pe două niveluri şi oferă un ambient confortabil şi prietenos pentru momentele în care cei care trec pragul doresc să se bucure de gusturile delicioase din meniul disponibil, vedeta fiind cocktail-ul special cu smochine, emblema Blue Fig.

Bucătar chef este Alhamoui Moumen sau Rafa, după cum ii spun cei apropiaţi. De origine sirian, din 2008 lucrează ca bucătar în România. Rafa a participat şi la emisiuni – concurs televizate precum „Chefi la cuţite”.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *