Elcomex Agroindustrial a lansat o gama de produse din lapte de capra, 100% naturale!

capra3Pe 23 mai am fost impreuna cu un grup de oameni frumosi, jurnalisti si bloggeri, pe drumul laptelui de capra, in localitatea Nicolae Balcescu, din judetul Constanta pentru a vizita ferma de capre si fabrica de procesare a produselor din lapte de capra ale companiei Elcomex Agroindustrial.

Partenerul evenimentului, Jidvei, ne-a rasfatat cu sampanie inca de la primele ore ale diminetii!

Ioana, o frumusete de fetita, ne-a intampinat inca de la intrarea in complexul agroindustrial cu zambetul senin.

ioana

 

photo 5

Produsele sunt procesate din 100% lapte de capra cu origine controlata si sunt recomandate de BIO ROMANIA ca fiind 100% NATURALE (ingredientele folosite sunt: lapte de capra, culturi lactice selectionate, cheag si sare si nu contin  conservanti  sau  alti aditivi).

photo 2

Am luat aceasta decizie in urma unui studiu de piata pe care l-am comandat in momentul infiintarii companiei. Un pahar de lapte de capra se digera in numai 20 de minute”, a declarat dna. Camelia Grecu, director general adjunct al companiei. Dna. Grecu explica si celelalte proprietati: „Inca din antichitate, laptele de capra s-a numit <<elixirul alb>>, este folosit in tratarea bolilor, este un antiinflamator cunoscut, ajuta la cresterea imunitatii si se recomanda in alimentația sugarilor de sub un an, avand o structura chimica asemanatoare cu a laptelui matern“.

Compania a reusit sa obtina de altfel in premiera in Romania lapte de capra delactozat in proportie de peste 99%.

capra1

Ferma de capre are un efectiv de 4.000 capete si a fost conceputa pentru a adaposti 30.000 capete. Este vorba despre o rasa de capre ce provine din Franta, diferita de rasa autohtona, care are nevoie de conditii de biosecuritate, climaterice si de hrana absolut speciale pentru a oferi lapte proaspat tot timpul anului. Tinta sotilor Camelia si Ion Grecu este ca ferma sa isi dubleze efectivul in urmatorii 2-3 ani, devenind in 2017, cea mai mare ferma de capre din lume.

capra2

Noi am avut norocul sa testam aceste produse si va spunem ca sunt delicioase! Au un gust placut si le gasiti in diferite sortimente. Iubitorii produselor din lapte de capra pot gasi produsele companiei in retelele de supermarketuri si hypermarketuri din tara si strainatate sub brandurile LactIQ, Zana si Caprigiano. Din portofoliul de produse fac parte: lapte de capra, iaurt, iaurt de baut, sana, kefir, lapte batut, branzeturi lactice natur si cu diferite condimente, branza aerata, telemea, cascaval si caprigiano.

11297674_10153374688879679_1020590674_n

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *