Warning: fopen() has been disabled for security reasons in /home/fwensskl/public_html/wp-includes/pomo/streams.php on line 127

Warning: fopen() has been disabled for security reasons in /home/fwensskl/public_html/wp-includes/pomo/streams.php on line 127

Warning: fopen() has been disabled for security reasons in /home/fwensskl/public_html/wp-includes/pomo/streams.php on line 127

Warning: fopen() has been disabled for security reasons in /home/fwensskl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4183

Warning: fread() expects parameter 1 to be resource, null given in /home/fwensskl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4186

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, null given in /home/fwensskl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4189

Warning: fopen() has been disabled for security reasons in /home/fwensskl/public_html/wp-includes/pomo/streams.php on line 127

Warning: fopen() has been disabled for security reasons in /home/fwensskl/public_html/wp-includes/pomo/streams.php on line 127
Cea mai usoara reteta de cheesecake - pe incercate! - Fete De 10

Cea mai usoara reteta de cheesecake – pe incercate!

21263_10201016559444151_1434658107_nDintre toate prajiturile pe care le-am mancat pana acum, cheesecake-ul sa incapataneaza sa ramana pe primul loc in topul preferintelor noastre. Povestea de iubire a inceput in Starbucks Victoriei in urma cu cinci ani si nu s-a incheiat nici acum.

Desi am incercat-o mai in mai multe forme si cu arome diferite, varianta de cheesecake care ne place cel mai mult este cea clasica, cu dulceata acrisoara de fructe de padure alaturi.

Intr-un moment de inspiratie si satule sa facem deplasari pentru a obtine desertul magic, am decis sa-l preparam acasa. Pacat ca nu ne-am gandit inainte sa facem cateva fotografii, insa va garantam ca procesul a fost simplu.

Ingrediente

150 grame zahar
500 grame branza Philadelphia
2 oua
200 ml smantana pentru gatit LaDorna
o lingurita de esenta de vanilie
150 grame biscuiti Petit Beurre
100 grame de unt topit

Am preparat un blat simplu: am macinat bine biscuitii in blender si i-am amestecat cu untul pana cand a iesit o pasta omogena.

Am asezat hartie de copt in tava, am turnat compozitia, am nivelat-o si am pus-o la rece.

Pentru crema, am amestecat ouale, zaharul, smantana, branza si esenta. Trebuie amestecat foarte, foarte bine, pana cand compozitia este cremoasa.

Am scos tava din frigider si am pus compozitia deasupra. Pentru ca avem inca un coptor din anii ’80, l-am incalzit 10 minute inainte la foc mediu, apoi am lasat prajitura la cuptor aproximativ 50 de minute, tot la foc mediu, pana cand a inceput sa crape usor.

Am lasat-o sa se raceasca bine, am taiat-o si am servit-o cu dulceata de fructe de padure.

Pofta buna!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Leave a Reply