Eleganta atemporala si stil stralucitor cu noile bijuterii de vara de la Pandora

HIGH_PAN_PR_HS15_model_GreenEleganta atemporala. Lasa-te in voia trendului vintage purtand noua bratara fixa pretioasa creata de PANDORA, care spune povestea unei elegante atemporale insufletite de sentimente pline de afectiune. Un spirit nostalgic si un aer de Film Noir sunt cuprinse in aceasta comoara de bijuterie finisata manual, realizata din argint 925 si zirconiu cubic stralucitor.

HIGH_PAN_PR_HS15_model_Red

Noua bratara fixa de tip bangle ofera o nota moderna unui stil clasic. Cu nenumarate seturi de pietre lucitoare, intensificate de detalii realizate prin tehnica de gravura cu varf de diamant si un rand elegant de inimi decupate, designul bratarii simbolizeaza punctul in care amintirile dragi din trecut se intalnesc cu momentele noi din viata ta.

Purtand aceasta bratara senzuala adaugi gratie si eleganta look-ului tau, fara efort. Poate fi purtata ca o singura piesa-statement sau alaturi de alte astfel de bratari, pentru un look modern, cu bijuterii suprapuse, care intensifica efectul de stralucire.

HIGH_HS15_Abby_04_RGB

Stil stralucitor cu inele suprapuse. Noua Colectie de Vara de la PANDORA aduce si o serie de noi inele din argint 925 si zirconiu cubic, inspirate din motivele tropicale moderne, precum frunza de palmier sau un sarpe stralucitor. Poarta-le separat sau combina-le cu alte inele PANDORA si poarta-le suprapuse, pentru a-ti evidentia stilul unic si personalitatea.

 HIGH_PAN_PR_HS15_model_RedXtra

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *