Diane Marie Studio lanseaza „Pantofi cu poveste”, o linie speciala de pantofi pictati manual

Foto 4Vedetele, jurnalistii si bloggerii au fost invitati sa descopere colectia “Pantofi cu poveste” by Diane Marie Studio, la o demonstratie live de pictura manuala pe pantofi.
La evenimentul organizat in locatia de pe Str. Smardan 28, Diane Marie Studio a adus in prim plan “Pantofi cu poveste”, o colectie spectaculoasa de pantofi accesorizati cu detalii elegante si accente traditionale. De la elemente grafice inspirate din folclorul romanesc, pana la simboluri creative si vesele, pantofii pictati live de o tanara artista au surprins si au incantat publicul.

Diane Marie Studio le ofera femeilor posbilitatea de a se exprima prin pantofii pe care ii poarta personalizandu-i dupa bunul plac. “Pantofi cu poveste” este o colectie inspirationala adresata femeilor care isi doresc sa fie o prezenta eleganta, sau una nonconformista, in functie de desenele si mesajele alese. Indiferent de optiunile acestora, cu siguranta vor capta atentia si privirile asupra lor!

Foto 7

“Suntem foarte incantati atunci cand un produs handmade in care putem toata dragostea si atentia, se intalneste cu o artista atat de talentata si impreuna facem minuni! In cadrul evenimentului de lansare a colectiei de pantofi pictati manual, invitatii au vazut-o pe colega noastra, o artista foarte talentata, cum picteaza… povesti pe pantofi!”, declara Diana Nedea, creatoarea brandului Diane Marie Studio.

Simona Taranu

Alaturi de jurnalisti si bloggeri de fashion, Simona Taranu, prezentatoarea Jurnalului de sport de la Digi 24 si Bianca Dragomir, actrita in serialul Pariu cu viata difuzat la Pro TV si cantareata in trupa LaLa Band, au asistat saptamana trecuta la o demonstratie live de pictura manuala pe pantofi by Diane Marie Studio.

Linia speciala “Pantofi cu poveste” se gaseste in magazinele Diane Marie Studio din Centrul Vechi, Str. Smardan nr. 28 si Pasajul Selari Nicolae nr. 4. Pentru mai multe informații despre brandul Diane Marie Studio vizitați site-ul oficial http://www.pantofidianemarie.ro

*Photo credits: Ana Nedelea Photography

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *