Colectia „In memoriam Oscar de la Renta” a Andreei Dogaru a extaziat francezii!

Andreea Dogaru, unul dintre cei mai apreciati designeri români ai noului val, a extaziat publicul francez cu colectia sa „In memoriam Oscar de la Renta”. Românca a fost invitata la festivalul international de moda Strasbourg Fashion Days 2015, iar creatiile sale au fost alese de catre organizatorii festivalului sa fie expuse in vitrina centrului comercial de lux Printemps, alaturi de colectiile celor mai mari branduri din lume!

Andreea Dogaru este pregatita sa atraga atentia si admiratia iubitorilor de moda din Franta si cu rochiile sale din colectia gotica Lilith, care vor fi prezentate astazi, 21 mai, in cadrul unui spectacol indraznet si noncoformist la Strasbourg Fashion Days 2015.

Andreea Dogaru Strasbourg Fashion Days

Pâna atunci, alte tinute elegante semnate de Andreea Dogaru, cele din colectia „In memoriam Oscar de la Renta”, cu tesaturi florale delicate si culori vii, sunt admirate si la intrarea unuia dintre cele mai de lux mall-uri din Strasbourg.

Strasbourg Fashion Days este un important festival international dedicat designerilor din intreaga lume. Evenimentul este, totodata, si unul dintre evenimentele europene must-see iar editia din acest an propune o tema incântatoare: Fashion Love & Peace.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *