Vrei să-ți surprinzi invitații la masa de Paște? Iată cum să o ornezi

WhatsApp Image 2019-04-23 at 21.09.15

Dacă ești în pană de idei despre cum să-ți ornezi masa de Paște pentru invitații tăi, îți prezentăm câteva propuneri. Ai să fii surprinsă când vei afla ce decorațiuni sunt “la modă” în acest an.

Specialiștii în creare și organizare evenimente unicat recomandă alegerea unor decorațiuni colorate, “combinate” cu flori de primăvară și mușchi.

WhatsApp Image 2019-04-23 at 21.09.14

“Pastele este una dintre cele mai frumoase și mai așteptate sărbători din an, prilej de a ne întâmpina familia sau prietenii cu o masă pascală frumos decorată și plină de culoare.

Tocmai de aceea vă propunem câteva idei creative pentru a va inspira în organizarea unei zile speciale, potrivită acestei sărbători.

WhatsApp Image 2019-04-23 at 21.09.15 (2)

Pentru un aranjament cât mai deosebit, alegeți fețe de masă și șervete din bumbac, colorate sau albe.  Ca și decor, folosiți orice obiect care are legătură cu Paștele sau primăvara: ouă colorate,  roșii sau diferite alte culori pastelate (rozul prăfuit, verdele crud, lila , albastru bleu, galben pal ), flori de primăvară (lalele, orhidee sau frezii), dar și mușchii care sunt un “ingredient” accesibil și creativ pentru a da un plus de energie unei atmosfere de sarbătoare”,  spune Cristina Mihăilescu, specialist I Wish Events în creare și organizare evenimente unicat.

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *