Mezanin Market se redeschide pe 14-15 septembrie la Palatul Universul

15478275235484524-item620x780Mezanin Market, evenimentul ajuns la ediția cu numărul 9, este târgul care invită publicul să vadă de aproape antreprenorii din România, să le vadă produsele și să le cunoască poveștile înainte de a le cumpăra; un târg la care publicul este prietenul expozanților, iar expozanții sunt prieteni între ei; un târg la care contează vânzările, dar contează mult și zâmbetele, întâlnirile, bucuria. 

Într-o atmosferă relaxată, cu oameni interesanți și cafea delicioasă de la Beans&Dots, Mezanin Market se redeschide pe 14-15 septembrie, la Palatul Universul (zona Cișmigiu). 

poster03

Antreprenorii acestui prim târg din sezonul de toamnă-iarnă sunt: Cup&Candle, Balixir, Komoda Design, Beatrix Color, Kindness, Cremeria, Nabulsisoap, Lisa&Co, Dana Dinu, Primitiv Foods, Abund Berry, Mokko Atelier, Crafty Grandma, Cajuki, Sosin & Fructele Pamantului, Povesti Cusute, Gena Tudor Jewelries, Teratai, NoodFood, Atelier Muna, Ludotech, Magic Spot, Traista, Maison du Savon, Apiarium, Karamooch, Doaga Studio, Climent Art, Alexa Paintings, Pastel Paper, Native Box, Florabelle. 

Timp de două zile, vizitatorii vor putea găsi bijuterii, produse de design interior, băuturi și sosuri interesante, haine pentru copii și pentru adulți, produse eco-friendly, cărți, dulciuri și miere în combinații sănătoase, ghiozdane și genți speciale, cosmetice naturale. 

Intrarea este liberă. 

Detalii mai multe sunt disponibile pe evenimentul public – https://www.facebook.com/events/840774646261487/

Seria de evenimente Mezanin Market, găzduită de spațiul Mezanin, va continua cu weekendul 2-3 noiembrie și trei weekenduri de iarnă. 

 

***

Mezanin este spațiul de evenimente al Talent Garden, în Palatul Universul, creat special pentru evenimente cu 130-150 de invitați. Mezanin găzduiește anual lansări de produs, conferințe, expoziții, workshopuri. În decembrie 2018 a fost lansată seria Mezanin Market. 

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *