World Class România lansează programul LET’S GO YOU

image001World Class România, lider în industria de wellness autohtonă, lansează programul de 8 săptămâni LET’S GO YOU și îi provoacă pe români să adopte un stil de viață sănătos și activ.

Cu ocazia lansării LET’S GO YOU, World Class a efectuat recent un studiu online, cu scopul de a identifica predispoziția românilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos și pentru practicarea de activități sportive. Studiul a înregistrat 4.147 de respondenți și a relevat faptul că grija pentru corp și starea de bine motivează 85% dintre români să aibă o viață activă. Mai mult, majoritatea consideră că un stil de viață sănătos înseamnă și o alimentație corectă, motiv pentru care 79% acordă o atenție deosebită acestui aspect.

LET’S GO YOU pune la dispoziția clienților World Class un plan alimentar personalizat, coaching și antrenamente cu un antrenor personal. În funcție de nevoile fiecăruia, programul este disponibil în trei variante: slăbire, creștere a masei musculare și menținere. De asemenea, LET’S GO YOU oferă acces la o platformă online și o aplicație de mobil dedicată, unde utilizatorii primesc 24/7 informații despre planul alimentar, antrenamente și pot comunica prin live chat cu nutrițonistul și antrenorul personal.

Secțiunea de nutriție include recomandări și rețete care pot fi comandate sau pregătite acasă, iar cea cu antrenamente, pe lângă explicațiile necesare, conține și materiale video pentru fiecare exercițiu. În plus, se vor trimite notificări și newslettere de motivare pe teme de wellbeing, dietă și sport care să ajute clienții să adopte mai ușor noul stil de viață.

“LET’S GO YOU întâmpină nevoia oamenilor pentru servicii personalizate și de a fi asistați și susținuți pas cu pas în îmbunătățirea per ansamblu a stilului de viață. Dacă până nu demult activitatea fizică era asociată exclusiv cu efort și oboseală, în prezent este parte integrantă a unei filozofii de viață pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care și rolul antrenorului personal a devenit foarte important și motivant. Cu noul program LET’S GO YOU, continuăm strategia World Class pe termen lung de a integra mersul Ia sala de sport în viața socială a membrilor noștri”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class România și Serbia.

Programul LET’S GO YOU este disponibil în toate centrele de fitness din rețeaua World Class România. La achiziționarea oricărui abonament la centrele premium W și oricărui pachet: Bronze, Silver, Gold sau Platinum, programul este gratuit.

Pentru mai multe detalii, accesați: http://letsgoyou.worldclass.ro/

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *